Salata de carne de pasare

salata-de-carne-de-pasareIngrediente:
2 ardei grasi, 3 rosii mari, 100 g masline, 120 g orez fiert, 200 g carne de pasare sau de vita, fiarta sau fripta

Mod de preparare:
Ardeii copti se curata si se taie bucati, se amesteca cu orezul fiert, cu rosiile taiate felii rotunde, maslinele fara samburi, carnea taiata fidea. Se toarna peste acest amestec o vinegreta picanta facuta din 2-3 linguri ulei, 1 lingurita otet, sare, piper.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Ina Iliescu

Sunt mamica de doi jucausi, glumeti, tandri, uneori nervosi, Alex si David, casatorita cu Mircea . Ca orice mama care se respecta, "cant" la mai multe instrumente simultan: webdesign / administrare site-uri, blogger si mami full time. Welcome!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Trebuie sa bifati casuta

*

Sunt de acord

Solve : *
9 × 2 =


Citește articolul precedent:
Spider Crawler Cupcakes

Ingrediente: 230 gr unt la temp camerei, 260 gr zahar, 6 oua, 420 gr faina, 3 lingurite praf copt, 120

Închide