Este Oficial: Copiii Nu Merg La Scoala Vineri, 25 Ianuarie

Marea intrebare care a circulat pe buzele tuturor zilele acestea a fost daca vineri copiii vor merge la scoala sau nu, tinand cont de faptul ca joi va fi zi libera.

Marti, Marina Manea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti a declarat pentru edupedu.ro:

Doar ziua de 24 este liberă, potrivit calendarului anunțat de către guvern. Ziua de 25 nu a fost declarată zi liberă, nu s-a făcut punte cu ziua de 24.

Asadar lucrurile erau clare. Joi este zi libera, potrivit Codului Muncii, fiind 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române, iar vineri va fi program normal.

Insa joi, a venit comunicatul de la Minister, semnat de Ministru, iar ziua de vineri a devenit libera, cel mai probabil si ca urmare a gripei. Asadar, in zilele acestea libere nu va „aruncati” in mall-uri, la locurile de joaca si tineti copiii mai mult pe acasa.

Structura anului scolar – semestrul al doilea:

Urmatoarea vacanta va fi cea intersemestriala, respectiv intre 2 februarie si 10 februarie 2019. Din 11 februarie 2019 si pana pe 19 aprilie 2019 sunt cursuri.

Acestea sunt urmate de vacanta de primavara, cea intre 20 aprilie 2019 si 5 mai 2019.

Cursurile se vor desfasura apoi intre 6 mai 2019 si 14 iunie 2019. Din 15 iunie copiii intra in vacanta de vara pana pe 15 septembrie 2019.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree