Content Creators Conference – Tendintele In Storytelling

Content Creators Conference

Dragi parinti care lucrati in comunicare, pe 29 ianuarie 2019, echipa Biz organizeaza prima editie Content Creators Conference, la Radisson Blu Bucuresti.

Astazi suntem majoritatea creatori de continut, fie ca ne punem viata privata in cuvinte si imagini pe retelele sociale sau ca aducem continut ca si profesie, pentru companiile pentru care lucram. Pentru aceasta a doua categorie, crearea unui continut relevant este o provocare astazi, cand atentia consumatorului se masoara, de multe ori, in secunde.

Cum cream continut de calitate aflam de la invitatii acestei prime editii. Speakerii sunt specialisti in marketing si unii dintre cei mai influenti oameni din online si comunicare, oameni din agentii si companii recunoscute: Cosmin Nedelcu, Micutzu; Alexandru Pomana, 99%; José Borralho, Consumer Choice Europe; Alex Galmeanu, Fotograf, Radu Constantin, vlogger; Toader Paun, Europa FM, Ruxandra Babici, Consultant Digital Marketing; Laura Nedelschi, Kubis Interactive, George Ionita, First Content;  Khaled El-Solh si Anamaria Bajan, Caroli Foods Group.

Ce inseamna continut de calitate in 2019, cum creezi continut relevant de brand, care sunt tendintele in storytelling si unde gasesti oamenii care sa creeze content atractiv si eficient aflam de la Content Creators Conference.

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR, marketing, bloggerilor, dar si celor care lucreaza in vanzari, in agenţii sau companii.

Pentru detalii despre program si speakeri intrati pe site-ul evenimentului  www.contentcreators.ro

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree