Ajută femeile aflate in criza de sarcină – Participă la Gala Bunei Vestiri

În fiecare zi în România, peste 153 de femei însărcinate nu văd nicio alternativă pentru pruncul lor din pântece, decât avortul.

Life Call este un proiect, care își propune să aducă claritate în mintea femeilor însărcinate aflate în criza de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut. Scopul proiectului este ca până în 2030 fiecare persoană din România să știe că o femeie însărcinată, aflată în criză de sarcină, poate să fie consiliată și sprijinită.

“Nicio femeie nu ar trebui să se confrunte singură cu greutățile unei sarcini neplanificate și fiecare copil poate avea șansa de a fi întâmpinat în lume cu dragoste și speranță.”, declară Adelina Nicoleta Fronea, Președinta Asociației Life Call.

În seara zilei de 25 Martie, începând cu ora 19:00 – sub bagheta maestrului Daniel Jinga și regia artistică a lui Antoniu Zamfir, Orchestra Operei Naționale București va susține un concert emoționant pentru celebrarea femeii și a darului vieții, alături de invitați speciali precum: soprana Ozana Barabancea, tenorul Vlad Miriță, pianista Gloria Barabancea, artista lirică Maria Coman, soprana Rodica Anghelescu, artista Crina Matei, baritonii Alexandru Constantin și Lucian Petrean, Corul Bărbătesc CANTUS DOMINI – dirijat de Răzvan Ștefan.

Puteti sprijini construirii Centrului Maternal fie achizitionand bilete la Gala
sau donând în conturile Asociației Life Call:
LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101
EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101
Sau trimițând un SMS la numarul 8845 cu textul FEMEIE pentru o donație lunară de 2 euro,
Sau direct cu cardul accesând acest link: DONEAZĂ pentru CENTRUL MATERNAL LIFE CALL.

LifeCall este o organizație non-profit cu misiunea de a sprijini necondiționat femeile însărcinate aflate în criză de sarcină. De asemenea LifeCall desfășoară pentru tineri și activități educaționale care invita la informare și dialog pentru ca ei sa nu se regăsească niciodată într-o situație de criză de sarcină, sau dacă cunosc pe cineva care este în aceasta situație să știe cum să intervină cu un sprijin concret.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree