Concurs! 2 Invitații La EDUCare – Educatie Pentru Succes 2023

Ce înseamnă succesul pentru tine? Cum vezi succesul în relația cu copilul tău? Cum ai defini educația pentru succes în afara școlii? Cum îi putem ajuta pe copii să își găsească drumul și să facă performanță în direcția dorită de ei? Și care sunt investițiile care contează cu adevărat pentru viitorul lor?

Pe 20 mai 2023, la Biavati Events, aflăm răspunsul la toate aceste întrebări și nu numai în cadrul unei noi ediții a conferinței EDUCare – Educație pentru succes.
Specialiști în psihologie, educație, sociologie, antreprenoriat și filosofie, vor urcă pe scenă EDUCare pentru a povesti despre succes și numeroasele sale valențe, despre ce putem face concret pentru a ne atinge obiectivele, dar și despre metodele la care putem recurge pentru a reuși în viața de zi cu zi.

Ii puteți urmări pe scenă pe: Gáspár György, Oana Moraru, Theodor Paleologu, Corina Popa, Gelu Duminică, Claudia Oprescu, Adina Horga și Ciprian Mihali.

​„În alegerea temei pentru această ediție EDUCare am fost inspirați de realitatea cu care ne confruntăm ca adulți deveniți părinți, și anume că un parcurs academic excelent, un cont substanțial în bancă, un înalt statut social și ascensiunea în vârful ierarhiei profesionale nu reprezintă nicidecum garanția unei vieți împlinite. Iar asta este, de fapt, ceea ce ne dorim, ca părinți, pentru copii noștri, dincolo de definițiile de dicționare are succesului“– spune Cosmin Galeriu, unul dintre inițiatorii evenimentului și părinte, la rândul său.

Participarea la eveniment se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe entertix.ro. 30% din încasările pentru bilete se redirecționează către Asociația Magic, organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora.

Prescolar.ro oferă câte o invitație pentru doi dintre cititorii noști care ne spun, într-un comentariu mai jos, cum definesc ei succesul, dincolo de porțile școlii.

Vă puteți înscrie până pe 25 aprilie 2023, câștigătorii urmând a fi anunțați pe adresa de mail furnizată la înscriere.

Mult succes!

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

6 comentarii la „Concurs! 2 Invitații La EDUCare – Educatie Pentru Succes 2023

 • 20/04/2023 la 11:48
  Permalink

  Succesul, in afara scolii, inseamna sa poti sa dobandesti incredere in tine si in abilitatile tale.

  Răspunde
 • 20/04/2023 la 11:51
  Permalink

  E foarte greu de definit succesul la varste mici. Cred ca fiecare mica depasire a unor temeri poate fi considerata un succes.

  Răspunde
 • 24/04/2023 la 7:32
  Permalink

  Succesul fara scoala eu cred ca e cam greu de obtinut. Dar ce cred eu ca e important in afara scolii este ca, pas cu pas, copiii sa aiba incredere in ceea ce pot sa faca, sa aiba hobby-uri, sa calatoreasca, etc. Nu e doar despre ce fac, dar si despre experientele pe care le acumuleaza.

  Răspunde
 • 24/04/2023 la 7:38
  Permalink

  Fara scoala… imi vine in minte succesul influencerilor, dar eu in primul rand n-as exclude scoala din ideea de succes, probabil mintea mea de parinte… 🙂
  Ce mi se pare important sunt cei 7 ani de acasa, adica sa stie sa se poarte, sa citeasca si o carte, nu doar scroll pe telefon, sa stie sa asculte o muzica buna, sa se bucure de o iesire, sa-i invatam sa iubeasca teatrul, sportul, etc.

  Răspunde
 • 24/04/2023 la 7:43
  Permalink

  Sa invete sa-si croiasca un drum, dar cand sunt mici e un pic mai greu, mai degraba la clasele mai mari.

  Răspunde
 • 27/04/2023 la 7:22
  Permalink

  Cele doua castigatoare ale concursului nostru sunt: Evelina Apostol si Amalia Dumitrescu. Felicitari!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree