Generația Digital Natives Și Relația Cu Părinții

Adolescența poate fi o perioadă dificilă pentru părinți și pentru tineri deopotrivă. Modern Family Challenges organizeaza pe 30 mai, de la 18:30 – 21:30, la Nod Makerspace o dezbatere pe tema – Generatia digital natives & relatia cu parintii.

Aflam cum să comunicam eficient cu pre/adolescenții și să-i înțelegem, cum să-i sprijinim și să stabilim limite clare, cum să menținem relația cu ei într-un mod sănătos și constructiv. Diana Stănculeanu, psihoterapeut și expert național în sănătate mintală este alături de noi cu informații actuale și super practice.

De asemenea, teme de discutie vor fi: accesul adolescenților la tehnologie, gestionarea situațiilor de bullying online & offline, siguranța copilului în digital, dar și consecințele legale ale acțiunilor copiilor în mediul online. Cei doi specialisti vor fi Laura Ion, trainer acreditat specializat în domeniul siguranței online pentru copii și Mircea David, avocat în Baroul București.

La panelul Parents Talk afli perspectiva unui părinte de adolescent, Alex Zamfir, de la Celmaibuntata.ro.

Această experiență va fi utilă pentru orice părinte care se confruntă cu provocările adolescenței și dorește să-și dezvolte relații sănătoase în familie.

Iata programul evenimentului:

18:30: Inregistrare, networking & brand activation
18:45 – 19:30: Cum sa ma fac auzit: ca parinte de adolescent/ca adolescent? Sfaturi pentru gestionarea situatiilor de violenta/bullying. Diana Stănculeanu, psihoterapeut și expert național în sănătate mintală;

19:30 – 19:45: Invitat special

19:45 – 20:15: Provocarile adolescentei in epoca digitala, Laura Ion, trainer acreditat specializat în domeniul siguranței online pentru copii și consilier în dezvoltare personală și vocațională, Data Privacy Officer acreditat.

20:15 – 20.40: Consecintele actiunilor online: ce trebuie sa stie adolescentii? Mircea David, avocat în Baroul București, doctorand în drept execuțional penal, implicat în activitățile de educație juridică;

20:40 – 21:00 Socializare & brand activation
21:00 – 21:25: Family Talks cu Alex Zamfir, Celmaibuntata.ro & The Funny Brand
21:30: Tombola & networking

Inscrierile sunt gratuite si se fac pe link-ul: https://moderndads.ro/modern-family-challenges/

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree