Vino sa-i asculti pe Gáspár György, Ana Maria Branza, Vlad Voiculescu și Oana Moraru la Educatie pentru succes

Educatie pentru succes85% dintre joburile care vor exista in 2030 nu s-au inventat inca! A ramas celebra concluzia raportului Dell Technologies și Institute for the Future (IFTF) din 2017. 20 de experti din mediul academic, tehnologic și de afaceri sumarizau atunci ca oamenii vor fi digital conductors si modul in care isi vor conduce business-urile, vor descoperi talentele si modul in care vor invata va fi radical diferit de astazi.

Inteligenta artificiala avanseaza in ritm alert, iar masini performante preiau joburi facute candva doar de oameni. Astazi cultivarea inteligentei emotionale și a empatiei este mai importanta decat oricand.

Educatie pentru succes cu Gáspár György, Ana Maria Branza, Vlad Voiculescu și Oana Moraru

Cum ne educam copiii pentru o viata implinita aflam pe 6 aprilie la evenimentul Educatie pentru succes, de la patru invitati de top, Gáspár György, Ana Maria Branza, Vlad Voiculescu și Oana Moraru.

Gáspár György, psiholog si autor, ne spune:

Atunci cand membrii familiei dau dovada de intelegere și respect unii fata de ceilalti, copiii au posibilitatea de a-și insuși cel mai bine lectia bunatatii umane. Astfel, pentru tot mai multi parinti, compasiunea și empatia au devenit sau pot deveni valori ale vietii de familie, la fel de importante ca sanatatea fizica, igiena corporala, sportul sau o buna educatie academica. Cert este ca – punand noi inșine in practica valorile compasiunii și ale empatiei, ca parinti – putem fi cel mai important model pentru copiii din vietile noastre.

Oana Moraru, consultant educational și fondatoarea școlii private Helikon:

Sunt 5 degete ale mainii, pe care poti demonstra legatura sau conectarea omului cu un destin de succes: reușitele exterioare (la degetul mic) conectarea cu sine, conectarea cu propria familie, conectarea cu societatea și conectarea cu propria misiune, vocatie. 5 directii care, dupa ce sunt bine reunite sau integrate – putem vorbi de echilibrul copilului sau de șansele de reușita ale adultului.

Ana Maria Branza este sportiva de performanta, are mai multe titluri de campioana modiala la spada si a fost declarata cea mai buna spadasina din lume ani la rand.

In fiecare dintre noi exista un campion. tine de fiecare in parte cum are grija de el și cum il ajuta sa se dezvolte! Acesta este mesajul pe care incerc sa il comunic cu fiecare ocazie pe care o am.
Sunt multe lucruri pe care sportul le-a facut pentru mine, insa cel mai important lucru pe care l-am invatat din sportul de performanta este semnificatia campionului: pentru mine, un campion este acel om care nu renunta!

Vlad Voiculescu a fost Ministrul Sanatatii in Guvernul Ciolos, fiind oficial si cel mai tanar ministru din Guvernul respectiv, a initiat proiecte sociale cu impact major, precum Reteaua Citostaticelor, MagiCAMP si MagicHOME si a fost selectat intre cei 25 lideri globali carora le-a fost acordata bursa Eisenhower.

Cea mai mare bucurie si cel mai important factor de succes este sa fii inconjurat de oameni buni. Si nicaieri nu gasesti mai multi oameni buni decat in si prin voluntariat.

Moderatorul evenimentului este Alex Zamfir, realizatorul emisiunii Tati in dialog de la Itsy Bitsy si blogger la Cel Mai Bun Tata.

Programul evenimentului EduCare – Educatie pentru succes

Inregistrare participanti: 09:00 – 10:00
Ana Maria Branza (inclusiv Q&A) 10:00 – 11:00
Gaspar Gyorgy (inclusiv Q&A) 11:00 – 12:00
Coffee Break 12:00 – 12:30
Vlad Voiculescu (inclusiv Q&A) 12:30 – 13:30
Oana Moraru (inclusiv Q&A) 13:30 – 14:30

Preţul unui bilet in perioada early bird este de 100 de lei, iar dupa 10 martie preţul biletului va fi de 150 de lei. Puteti achizitiona bilete de aici.

50% din valoarea incasarilor din bilete se redirectioneaza catre partenerul evenimentului, MagiCAMP – organizatie care le ofera copiilor diagnosticati cu cancer si aflati in situatii vulnerabile motive sa se bucure, sa isi regaseasca copilaria si increderea in ei si in cei din jur.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree