De ce sa vii la Webstock 2016

webstock_2016Sunteti interesati de mediul online si de schimbarile care se tot petrec pe zona de social media? Ei bine, unul dintre evenimentele organizate an de an ca la carte de echipa Evensys este Webstock 2016, conferinta dedicata comunitatii online locale, aflata la cea de-a noua editie.

Webstock cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu. De asemenea, cele mai apreciate proiecte din online sunt premiate la final, in cadrul Galei Webstock. Puteti vota Online Personality of the Year si va puteti sustine favoritii dand click aici .

Speakerii sunt de exceptie, ca de obicei. Alex Negrea intotdeauna a venit cu sfaturi concrete, cu tool-uri de aplicat din secunda 2 si cu idei faine. De asemenea, Chinezu ne-a obisnuit cu stilul inconfundabil si extrem de franc si sunt convinsa ca va avea cate ceva de spus…
Din lista de vorbitori fac parte, printre altii, oameni pe care ii cunoasteti deja: Vlad Petreanu, Adi Hadean, Florin Grozea, George Buhnici, Paula Herlo sau Cristina Bazavan.
Daca doriti sa participati la Gala, va puteti inscrie aici .

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

#webstockro

Save

Save

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Trebuie sa bifati casuta

*

Sunt de acord

Citește articolul precedent:
adaptarea-la-gradinita
Daca ai fi copilul tau, tie cum ti-ar fi? Adaptarea la gradinita

Cine are copil de gradi a inceput deja "dansul" primelor zile de pregatit dimineata. Cine a mers pentru prima data

Închide