Gasca Zurli A Facut 5000 De Bucuresteni Fericiti

Gasca Zurli - Spectacol Bucuresti - Lumea lui Multumesc

Sala Polivalenta a devenit aseara neincapatoare. 5000 de parinti si copii au cantat, au dansat si s-au distrat in cea mai frumoasa lume a copilariei, lumea Zurli.

Mirela Retegan ne-a aratat in ritmuri de dans ca valorile prieteniei se pot invata si cantand, iar copiii s-au bucurat nespus, multi dintre ei cu fetele radiind in fata scenei. Cum altfel, atunci cand personajele preferate dau un concert de zile mari?!

Gasca Zurli la Bucuresti

Turneul Gasca Zurli a bucurat mii de copii si parinti din toata tara. Craiova, Piatra Neamt, Brasov, Sibiu, Cluj Napoca sunt doar cateva dintre orasele in care s-au auzit cunoscutele piese, precum: Am o casuta mica… sau Multumesc.

Lumea lui Multumesc spune povestea Super Eroului Multumesc, cel care are grija de prieteniile dintre oameni. Multumesc, prin puterile sale speciale, impreuna cu Zana Buna o alunga pe Vrajitoarea Tura Vura, care se tine de viclenii. De data aceasta Tura Vura a stricat desenele prietenilor din Gasca Zurli si a incercat sa rupa frumoasa prietenie dintre celebrele personaje. In stilul Zurli aflam prin cantece si dans, aflam cum sa ne pastram prietenii si de ce e importanta prietenia.

Am ieșit pe scenă copleșită deja de emoție. Să auzi cele mai curate glasuri scandând numele „copilului” tău – „zurli, zurli”, e un motiv suficient să ți se înmoaie genunchii. Și apoi, când ieși în lumina reflectoarelor să îți dai seama că pe 80% dintre oameni i-ai întâlnit personal și le cunoști copiii de ani de zile, știi că faci ceva care contează. Și că visul tău colorează o lume. În Lumea lui Mulțumesc sunt astăzi zeci de mii de români, adulți și copii, oameni care vor o Românie în care MULȚUMESC să fie peste tot. Mulțumesc oamenilor frumoși care înțeleg, iubesc și susțin ceea ce face echipa ZURLI., spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Multumim, Gasca Zurli pentru o seara magica!

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree