Ciuperci umplute la tava

ciuperci-umplute-la-cuptorIngrediente:
1 kg de ciuperci proaspete; 2 cepe; 1 legatura de patrunjel verde; 130 ml smantana grasa; 3 linguri de pesmet; 200 g cascaval ras; sare, piper; ulei.

Mod de preparare:
Se spala ciupercile, eu le-am si scobit. Tocam marunt piciorusele si ce a rezultat din scobit, tocam cepele si le punem impreuna la calit in foarte putin ulei. Apoi adaugam patrunjelul, urmeaza smantana, condimentele. Lasam pana scad putin, la sfarsit adaugam pesmetul. Umplem ciupercile cu aceasta compozitia si punem in tava de yena. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor unde lasam cat vrem sa fie de rumenit. Eu la inceput am pus ciupercile in tava normala in care am pus hartie de copt apoi le-am mutat in tava de yena dreptunghiulara deoarece vroiam sa fie lipite una de alta sa se prinda mai bine cascavalul.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Ina Iliescu

Sunt mamica de doi jucausi, glumeti, tandri, uneori nervosi, Alex si David, casatorita cu Mircea . Ca orice mama care se respecta, "cant" la mai multe instrumente simultan: webdesign / administrare site-uri, blogger si mami full time. Welcome!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește articolul precedent:
Chiftele de peste

Ingrediente: 2 pastravi (trote), 2 morcov, 2-3 cartofi, frunze telina, dafin, putin vin alb, boabe piper, ou si pesmet

Închide