Chiftele de peste
Iata reteta de chiftele de peste, o reteta pe gustul celor care poate consuma mai putina carne de porc, pui, vita si prefera pestele, impreuna cu legume.
Ingrediente:
2 pastravi, 2 morcov, 2-3 cartofi, frunze telina, dafin, putin vin alb, boabe piper, ou si pesmet
Mod de preparare:
Am pus cartofi, morcovi si frunzele de telina , cele de dafin, piperul boabe si putina sare, intr-o oala cu apa si vin cand erau aproape fierte am adaugat si pestele. L-am fiert circa 5-7 minute dupa care am scurs apa din oala, am curatat pestele de oase , am macinat cartofi si morcovul impreuna cu pestele si am sarat din nou. Am pus si putin patrunjel dupa care am facut chiftelute, le-am tavalit prin ou si pesmet si le-am pus in tava la cuptor. Prin aceasta reteta simpla, evitam prajelile, care nu fac bine nici copiilor, nici adultilor.
Pofta buna!