Chiftele de peste

chiftele-de-pesteIngrediente:
2 pastravi (trote), 2 morcov, 2-3 cartofi, frunze telina, dafin, putin vin alb, boabe piper, ou si pesmet

Mod de preparare:
Am pus cartofi, morcovi si frunzele de telina , cele de dafin, piperul boabe si putina sare, intr-o oala cu apa si vin cand erau aproape fierte am adaugat si pestele. L-am fiert circa 5-7 minute dupa care am scurs apa din oala, am curatat pestele de oase , am macinat cartofi si morcovul impreuna cu pestele si am sarat din nou. Am pus si putin patrunjel dupa care am facut chiftelute, le-am tavalit prin ou si pesmet si am dat la cuptor,cateva le-am prajit in ulei

Ti-a placut articolul? Recomanda-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter-ul Prescolar .ro si alatura-te celor peste 1.000 de mamici din comunitate!

* obligatoriu

Ina Iliescu

Sunt mamica de doi jucausi, glumeti, tandri, uneori nervosi, Alex si David, casatorita cu Mircea . Ca orice mama care se respecta, "cant" la mai multe instrumente simultan: webdesign, blog, pasiunea pentru calatorii (in anumite perioade mai mult virtuale) si mami full time. Welcome to my blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește articolul precedent:
Placinta cu morcov

Ingrediente: 1 cana plina de morcov ras, 1/2 cana de zahar, 1/2 cana de ulei, 1 lingurita de bicarbonat, 2

Închide