Cannelloni umpluti cu ciuperci

cannelloni-umplutiIngrediente (pentru 4 persoane):
250g. cannelloni, 1 lingura ulei de masline, piper, sare, 400g. ciuperci taiate felii subtiri, 1 manunchi de busuioc, 1 lingurita boia, 1 catel de usturoi, 250g. rosii taiate cubulete, 100g. branza topita(la tub), 200 ml. frisca pentru gatit, 20g. unt, 2 linguri pasta de rosii, 120g. parmezan ras, unt pentru uns forma de Jena;

Mod de preparare:
1. In ulei incins calim ceapa si ciupercile. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu boia.
2. Adaugam branza topita , usturoiul zdrobit, rosiile taiate cubulete si amestecam bine.Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si ii asezam intr-un vas de Jena uns cu unt topit, dar lasat putin sa se raceasca.
3. Frisca pentru gatit se amesteca cu pasta de rosii si untul (20g.), de asemenea topit in prealabil , dar lasat putin sa se raceasca, cu sare si piper si turnam compozitia rezultata peste cannelloni. Presaram parmezanul ras si busuiocul taiat foarte marunt.

Se coace preparatul timp de 15-20 minute.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter-ul Prescolar .ro si alatura-te celor peste 1.000 de mamici din comunitate!

* obligatoriu

Ina Iliescu

Sunt mamica de doi jucausi, glumeti, tandri, uneori nervosi, Alex si David, casatorita cu Mircea . Ca orice mama care se respecta, "cant" la mai multe instrumente simultan: webdesign, blog, pasiunea pentru calatorii (in anumite perioade mai mult virtuale) si mami full time. Welcome to my blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește articolul precedent:
Ciuperci umplute la tava

Ingrediente: 1 kg de ciuperci proaspete; 2 cepe; 1 legatura de patrunjel verde; 130 ml smantana grasa; 3 linguri de

Închide