Chiftelute de dovlecei si feta

chiftelute-dovlecei-fetaIngrediente:

500 gr dovlecei, 150 gr branza feta, cateva fire de marar, cateva fire de patrunjel, 2 cepe verzi, 2 catei usturoi, 1 ou, piper, 2-3 linguri pesmet, 1 lingura faina, ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Dovleceii ii curatati si ii dati pe razatoarea mare. Nu razuiti zona cu seminte din centru. Ii scurgeti bine strangandu-i in pumn sau intr-un tifon. Repetati operatia de cateva ori fiindca va iesi multa apa din ei. Adaugati peste dovleceii scursi feta, ceapa, mararul si patrunjelul tocate foarte marunt si usturoiul strivit. Condimentati cu putin piper. Amestecati totul cu o furculita astfel incat feta sa se striveasca si totul sa se omogenizeze bine. Bateti oul bine si adaugati peste compozitia de chiftele doar jumatate din el. Amestecati si apoi adaugati pesmetul si faina, cate o lingura pe rand pana vedeti ca puteti face bile din amestec. Modelati bile din compozitia de chiftele. Incingeti mult ulei si prajiti chiftelutele pana sunt rumene. Nu va dura mult, vreo 1-2 minute, deci supravegheati tigaia. Scoateti pe servetele de hartie sa se absoarba excesul de grasime. Serviti cat sunt calde.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Ina Iliescu

Sunt mamica de doi jucausi, glumeti, tandri, uneori nervosi, Alex si David, casatorita cu Mircea . Ca orice mama care se respecta, "cant" la mai multe instrumente simultan: webdesign / administrare site-uri, blogger si mami full time. Welcome!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește articolul precedent:
Program – Teatrul Tandarica

Program Teatrul Tandarica - actualizat cu piesele de teatru, data si ora de incepere a spectacolelor. 29. martie 2014. (sambata)

Închide