Lectii de modestie si curaj cu oameni extraordinari la #Webstock2019

Merg la Webstock de cativa ani buni. Stiu ca urca pe scena oameni cu insight-uri: unele profesionale (unde ascult cu atentie), altele cu lectii de viata, unde (ca si anul trecut), sorb cuvintele celor de pe scena. Pe langa temele de discutie, se si premiaza cele mai bune campanii din ultimul an. Daca vreti sa aflati nominalizatii si mai ales castigatorii de anul acesta, click aici.

Insa ce vreau acum este sa va povestesc despre doi invitati pe care i-am ascultat cu mare drag si multa admiratie: Andreea Badala (Founder & Head of Design, Murmur) si Pavel Bartos (Actor).

Andreea Badala este mai mult cunoscuta in strainatate pentru creatiile sale vestimentare, iar modestia unui om care a imbracat celebritati precum: Madonna, Beyoncé, Miley Cyrus, Lady Gaga, Ariana Grande este extraordinara.

A lucrat pentru Alexander McQueen, creator si scoala in sine, a invatat din diversele culturi in care a trait, iar astazi este fondatoarea Murmur, un brand romanesc, produs in atelierul din Bucuresti. Business-ul este prezent in tari precum SUA, Canada, China, Singapore, Japonia, Olanda, Rusia sau Germania.
Andreea marturisea ca foarte mult a fost influentata de cultura araba, se descrie ca o persoana timida, care mai mult a gandit decat a exprimat. Insa disciplina a contat foarte mult, iar studiul la pian i-a cultivat rabdarea. Daca ma intrebati pe mine, eu zic ca exprima exceptional prin creatiile sale.
Intreg interviul, avand-o drept gazda pe Cristina Bazavan il puteti urmari aici.

Un alt interlocutor de exceptie al Cristinei a fost Pavel Bartos, actor la Teatrul Odeon si care intra in casele noastre in fiecare vineri seara prin intermediul emisiunii Vocea Romaniei (ProTV). Am aflat cum a fost copilaria lui Pavel Bartos in perioada comunismului, ca frate mai mare, cu grija celor mai mici, cu cozile interminabile la alimente, cu televizorul pe lampi, cu revelioanele, ca singurele programe de divertisment la TV.

La indemnul Cristinei Bazavan, Pavel a povestit despre admiterea la facultate si cum mama stia ca merge la Cluj sa dea examenele la Drept, iar el a dat la actorie in ultima zi si ultimele ore de inscriere. Pentru ca trebuia sa plateasca o taxa, a intrat in cancelarie si a intrebat profesorii, daca nu-l pot imprumuta cu banii de taxa, iar unul dintre ei l-a ajutat, spunand apoi ca a fost cea mai buna investitie a sa. Despre cat de perfectionist este Pavel Bartos, cum citesc copiii de placere, despre empatie si multe altele aflati urmarind interviul complet aici, intre 1:27:00 si 2:12:00.

Ce s-a intamplat pe fiecare dintre scenele de la Webstock si tot ce au povestit invitatii aflati aici.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree