Nu ratati Strajerii, primul film romanesc pentru copii, de dupa Revolutie!

Strajerii - film

Va mai aduceti aminte de filmele Ciresarii sau Veronica? Doamne, de cand nu se mai facuse in Romania un film cu copii, pentru copii! Dar… astazi se lanseaza in cinematografe Strajerii – primul film de aventura pentru copii, facut dupa Revolutie.

Strajerii, film de aventuri pentru copii

Filmul este povestea a 19 copii, aflati intr-o tabara cu cortul, la munte. Copiii invata sa se descurce in diverse situatii, sa se orienteze in padure, sa se gospodareasca, etc. Micutii actori au trecut prin diverse aventuri pe varful muntelui. Daca de obicei vedem intr-un film multi actori-adulti si cativa copii, de data aceasta actorii-mari sunt insotitori ai actorilor-mici si ghizi ai aventurilor lor pe munte. Cine sunt „calauzele” copiilor? Florentina Tilea, Vasile Calofir si Cristian Papusoiu, Pappu – fost concurent la Masterchef, cum altfel decat bucatarul cetei de copii!

O sala entuziasmata. Oameni mari si mici iesind de la cinema cu zambetul pe buze. Parintii isi amintesc de propriile aventuri in tabere, iar copiii abia asteapta si ei sa fie protagonisti.

Trebuie sa va marturisesc ca in viata mea nu am vazut atatia copii care sa urmareasca atat de atenti un film fara efectele speciale, tipic americane si sa intrebe la final cand vedem partea a doua si a treia. Multumim, Monica Popescu pentru invitatie! Multumim Vasile, Florentina, Pappu si tuturor acelor mici inimosi care joaca in film!

Aveti copii de peste 6 ani? Profitati de vacanta si faceti-le o bucurie! Mergeti cu ei la Strajerii!

Strajerii – Trailer:

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree