Cum protejezi sanatatea celor dragi

Ca parinte, stii cat de important este sa ai siguranta ca cel mic este pe maini bune in caz de imbolnavire. Si cine nu a trecut macar printr-o febra brusca sau o enterocolita virulenta, cand nu-ti doresti decat sa ai copilul sanatos si orice altceva trece in plan secund.

Cand treci prin situatii care necesita spitalizare sau tratamente costisitoare, realizezi ca ai nevoie de o asigurare de sanatate completa pentru tine, pentru familie, pentru cel mic. N-ar fi rau macar sa scapi de o grija intr-o perioada plina de nelinisti.

Asigurarea de sanatate completa, solutia pentru a va intoarce rapid la starea de bine

Daca apare o problema de sanatate, orice persoana se simte vulnerabila, insa cand vorbim despre copii, lucrurile devin si mai delicate. Din pacate, sistemul public de sanatate din Romania nu este cel mai prietenos. Timpul lung de asteptare, conditii precare de spitalizare, stresul copilului au determinat multi parinti sa apeleze la o asigurare de sanatate privata.

Ce-i drept, o asigurare de sanatate privata completa te va scuti de multe ingrijorari. Vei avea mai putine griji legate de tratament, avand acces la cele mai potrivite clinici pentru problema de sanatate aparuta. Vei primi sustinere si indrumare de la personal specializat, care a parcurs si cu alte familii, acesti pasi care sunt noi pentru tine. In functie de planul de asigurare de sanatate ales, vei putea beneficia de decontarea directa a tratamentului la clinici de prestigiu, chiar si pentru boli grave, asa cum este cancerul.

Daca optezi pentru o asigurare de sanatate cu spitalizare, vei beneficia de cele mai bune servicii, avand posibilitatea de a alege cel mai potrivit spital privat. Iar atunci cand consideri ca un spital public este mai potrivit pentru afectiunea cu care tu sau micutul tau se confrunta, asigurarea individuala de sanatate accesata iti poate oferi o indemnizatie fixa, inainte de internare, pentru a infrunta neprevazutul cu succes.

Daca lucrezi pentru o companie care ofera ca beneficiu o asigurare privata de sanatate, poti sta linistit. Daca nu, solutia la fel de buna si la indemana este asigurarea de sanatate individuala. Platesti lunar o suma de bani accesibila chiar daca nu ai cele mai mari venituri. Si poti sta linistit ca vei avea acces la cele mai bune tratamente si conditii, in caz ca se intampla ceva neprevazut.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree