Câștigă O Excursie La Premiera Europeană “Star Wars: The Rise of Skywalker” – Londra

Cine citeste ce scriu pe aici, stie ca, din cand in cand, mai fac recomandari de iesiri pentru parinti. Pe principiul, parinte relaxat – copil fericit, va invit sa lasati copilul pe maini sigure si sa mergeti la cinema. E vreun fan Star Wars care nu stie ca in decembrie e motiv de sarbatoare? Probabil ca nu.

Tocmai ce se lanseaza “Star Wars: The Rise of Skywalker”.
În acest ultim capitol, al trilogiei lui Skywalker care încheie saga originală începută în 1977, supraviețuitorii Rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin. Bătălia finală pentru eliberare se poate vedea la cinema din 19 decembrie, în format 3D și IMAX 3D, 4DX 3D sau VIP 3D, în varianta subtitrată, dar și dublată pentru a te bucura de film împreună cu toată familia.

Dacă ești un Jedi adevărat, înscrie-te în concurs până pe 5 decembrie 2019 și poți câștiga o excursie pentru două persoane la Londra, la premiera europeană a filmului “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Cumpara un bilet la orice spectacol “Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” la Cinema City, oricând în perioada de pre-sales (22 octombrie – 5 decembrie), și inscrie-te în concurs până pe 5 decembrie pe www.starwarslondra.cinemacity.ro.

Ai șansa să trăiești o experiență unică și cu adevărat memorabilă – vei ajunge la premiera din Londra a filmului, vei păși pe covorul roșu alături de actorii care interpretează legendarele personaje ale seriei Star Wars și, desigur, vei fi primul care vede mult-așteptatul final al trilogiei, alături de cineva drag. Premiul include biletele de avion, cazare și invitații la avanpremieră, pentru 2 persoane.

Forța fie cu voi!

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree