Incredibilii 2 – O Varianta Faina De Iesit Cu Copiii La Cinematograf

Incredibilii 2

Saptamana trecuta am fost cateva zile parinti singuri acasa, vorba unui alt film celebru. Si tocmai lasasem copiii cu bunica la rude, la tara. Intre noi fie vorba – Rai a fost pentru ei! Daca aveti ocazia, nu ratati, dar asta e o alta poveste. Ei bine, in aceeasi zi primesc invitatie la avanpremiera Incredibilii 2. Am vazut si prima parte, asa ca familia indragita mi-era cunoscuta. Atat va spun: ma asteptam sa fie ok, dar nu atat de fain.

Incredibilii 2 – Peripetiile lui Helen, Bob, Violet, Dash si Jack-Jack

De data aceasta mama, Helen (voce Holly Hunter) e personajul central. Aceasta primeste o misiune de la o familie despre care nu stie prea multe. Dar in acel moment familia Incredibles se descurca destul de greu, asa ca Helen accepta noul job. Incredibilii isi doresc sa revina ca personaje pozitive si sa arate lumii ca isi folosesc puterile in mod constructiv, pentru a lupta impotriva criminalitatii.

Bob ramane acasa, convins fiind ca a avea grija de cei trei copii (Violet, Dash si bebelusului Jack-Jack) e floare la ureche. Insa peripetiile se tin lant. Familia descopera ca si Jack-Jack are superputeri pe care, bebelus fiind, nu prea stie sa le gestioneze.

Insa misiunea lui Helen nu este ce pare a fi si un nou ticalos urzeste un complot genial de periculos. Mama este in pericol, asa ca familia de Incredibili si Frozone (voce Samuel L. Jackson) trebuie sa gaseasca o cale de a lucra din nou impreuna.

Ce se intampla, va las sa descoperiti la cinematograf, in aceasta productie Pixar Animation Studios si Walt Disney Pictures.

Scris și regizat de Brad Bird și produs de John Walker și Nicole Paradis Grindle, filmul Incredibilii 2 atrage și prin muzica compusa de premiatul compozitor Michael Giacchino.

Trailer Incredibilii 2:

 

Filmul Incredibles 2 este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera in cinematografe pe 27 iulie 2018, in format 3D (subtitrat si dublat), IMAX 3D (subtitrat), 4DX 3D (dublat) si Dolby Atmos.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree