Inchide ochii pentru cateva clipe

Cosmetice Farmasi

Alergam de colo pana colo, job, casa, cumparaturi, trafic, treaba pe acasa. Si voi la fel? De cele mai multe ori grija de propria persoana este pe ultimul loc. Uitam sa ne relaxam, pur si simplu. Uitam sa ne facem timp pentru noi, sa inchidem ochii 10 minute, in pat, fara sa adormim. Doar un exercitiu de deconectare.

Ca n-ar trebui, stim toate, dar practica ne omoara! Ei bine, cum pofta mai vine si mancand, asa si ideea de a fi bine si noi cu noi, pentru a putea fi bine cu ai nostri se invata. Partea buna este ca nu e nevoie de gesturi mari, de conditii speciale sau neaparat de un buget considerabil. Vorba aia, sa stai cateva minute sa savurezi o cafea, fara sa o intercalezi printre alte treburi, nu e ceva costisitor.

Eu am observat ca de multe ori gesturile marunte ma fac sa ma simt altfel in ziua respectiva. Nu stiu, vorbesc cu o prietena cu care nu am mai vorbit de mult, citesc un fragment dintr-o carte, imi pun o masca pe fata sau o oja diferita pe unghii. Stiti ce zic? Vi s-a intamplat si voua? Te autoeduci sa pleci cu 5 minute mai devreme si sa nu mai intarzii, ca de fiecare data. Te trezesti cu 10 minute mai devreme dimineata si le faci pe toate intr-un alt ritm. Observi si tu ca a rasarit soarele azi de acasa, nu doar din cauza ca esti prinsa in trafic cu masina pana la job. Gesturi marunte…

Si gesturile marunte care fac o diferenta in viata de zi cu zi nu necesita nici mult timp. Eu, de exemplu, mi-am propus ca intr-o pauza sa-mi pun o nuanta noua de oja pe unghii, Farmasi de data aceasta. Am de ales intre doua variante, pe care le vedeti in imagine, ambele ispititoare.

Daca va tenteaza si pe voi, va puteti inscrie inclusiv ca reprezentant. Detalii aici.

Nu uitati – gesturile marunte fac diferenta, atat in relatia cu ceilalti, cat si cu noi insine.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree