Gala Itsy Bitsy 2020 A Premiat Liderii Pentru Liderasi

Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi a ajuns deja la a cincea editie. Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, Itsy Bitsy aduce in prim plan liderii care in 2019 au avut o contributie semnificativa in viata copiilor sau a parintilor, in diverse domenii.

„Copiii au nevoie de modele in viata si noi la Itsy Bitsy avem o comunitate tot mai mare de oameni care sunt modele frumoase pentru copii si parinti. Noi credem ca lider sau supererou al vietii lui poate fi oricine, insa aici la Gala “Lideri pentru liderasi” i-am premiat si le-am adus recunostinta doar celor care au avut cel mai mare impact in societate in anul ce a trecut, prin programele dezvoltate de ei. ” declara Nadia Tataru, co-fondator Itsy Bitsy FM.

Asadar la Le Chateau, Castelul din inima Bucurestiului am aflat cine sunt liderii anului 2019:

Liderul anului 2019 in educatie prenatala:

Eli Roman, Presedinta Asociatiei SAMAS pentru activitatea asociatiei pe care o conduce.

Liderul anului 2019 in sanatate pentru copii

Alina Patrahau, fondatoarea Asociatiei Daruieste Aripi, care a sustinut dezvoltarea Registrului National al Cancerelor la Copil si care a finalizat si Reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Neonatala si a Compartimentului de Prematuri al Spitalului Judetean Constanta.

Liderul anului 2019 in carti pentru copii

Alec Blenche – autor de carti pentru copii, cunoscut pentru titluri precum: Erus si Valea Rabdarii, Erus si Valea Recunostintei, Erus și Valea Iubirii.

Liderul anului 2019 in implicare in educatie

Tudor Chirila, artist si influencer, cel care isi foloseste vocea curajos, nu doar ca muzician, dar si ca parinte si cetatean, pentru a atrage atentia asupra problemelor din societatea romaneasca, in special din educatie.

Liderul anului 2019 in muzica pentru copii

Dirijorul Ion Marin, fondatorul Programului National Cantus Mundi, care a creat cel mai amplu program de integrare sociala prin cant coral destinat copiilor si tinerilor din Romania.

Liderul anului 2019 in implicarea tatalui in educatie

Sofia Frunza, fondatoarea Modern Dad’s Challenges, care a creat un loc de intalnire in care tatii pot sa invete despre importanta rolului lor in dezvoltarea copilului, comunitatea si evenimentele Modern Dad’s Challenges.

Liderul anului 2019 in educatie prin sport

Elisabeta Lipa, presedinta Federatiei Romane de Canotaj, pentru intreaga ei activitate de sustinere a copiilor care aleg sportul de orice fel.

Liderul anului 2019 in implicare sociala

Melania Medeleanu, Mama MagiCAMP si jurnalista dedicata proiectelor sociale in beneficiul copiilor de mai bine de 10 ani, sufletul taberelor pentru copii cu afectiuni oncologice, MagiCAMP, coordonatoarea proiectelor sociale sustinute de Asociatia MagicCAMP si Afterschool Clinceni.

Liderul anului 2019 in eco-educatie

Marin Toma, Presedintele Asociatiei EcoAssist, care a lansat si sustinut din 2011 proiectul „Plantam fapte bune in Romania”, o initiativa de impadurire pe baza de voluntariat.

Liderul inspirational al anului

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane, pentru sprijinul oferit celor defavorizati prin programele Fundatiei Regale Margareta a Romaniei si a celor sustinute de Crucea Rosie.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree