Educare – Educație Pentru Succes

Toti parintii isi doresc copii care sa aiba succes in viata, nu-i asa? Dar uitandu-ne la copiii deveniți azi adulți ne dam seama că succesul nu vine pentru toată lumea. Nimeni nu deține formula magică pentru succes. Iar definițiile fiecaruia despre succes diferă de la om la om.
Sunt însă câteva lucruri pe care părinții copiilor cu cele mai mari șanse de a reuși în viață le fac.

Părinții viitorilor adulți de succes cresc copii responsabili de consecințele faptelor lor. Îi încurajează să citească mult și îi educă în spiritul toleranței și empatiei pentru ceilalți. Îi ajută să folosească forța tehnologiei spre bine și nu spre dependență și însingurare, le cultivă abilitățile sociale și îi învață valoarea muncii și a banilor. Părinții viitorilor adulți de succes își cresc copiii în spirit civic și generozitate, îi încurajează să se implice, să comunice și să lucreze în echipă. Și nu în ultimul rând, îi lasă să se plictisească. Și să eșueze din când în când.

Daca e un eveniment in an la care v-as recomanda sa nu lipsiti, acesta este EDUCare – Educatie pentru succes 2020 .
Nu stiu daca ati avut ocazia sa-i ascultati vreodata pe Vlad Voiculescu, Oana Moraru sau Diana Stanculeanu. Daca nu i-ati auzit, e un moment bun. De obicei se lasa cu ras, cu plans, cu multa emotie, cu introspectie, cu aplaudat minute in sir, din suflet.

Anul acesta Mozaic Media aduce 10 speakeri pe scena, care ne vor vorbi despre succes, ca dorinta a noastra pentru copii.

Oana Moraru ne invita la o discutie despre importanța lecturii în copilărie. Alexandru Mironov ne vorbeste despre copiii și tehnologiile viitorului. Un alt invitat, Valeriu Nicolae, si-a propus ca tema de discutie educația pentru toleranță și diversitate. Părintele Constantin Necula ne indeamna să ne creștem copiii în spiritul moralității și al eticii. Vlad Voiculescu militeaza pentru educație pentru o societate mai bună. Diana Stanculeanu ne vorbeste despre importanta scolii de acasă. Oana Niculae, medic specialist în psihiatrie pediatrică, pune in discutie tema plictiselii, între pericol și muză creatoare. Si de cate ori nu ne auzim copiii cu celebrul: „M-am plictisit.”?! De asemenea, Nicoleta Deliu (BCR) ne vorbeste despre valoarea banilor si valoarea lucrurilor.

Asadar pe 4 aprilie oameni de succes în viața lor profesională și apreciați pentru valoarea lor umană ne așteapta la Educație pentru succes 2020, să vorbim despre educație, succes și viață.

Biletele pot fi achizitionate de aici. Preţul unui bilet în perioada early bird este de 150 de lei, iar după 20 ianuarie preţul biletului este de 190 de lei.
Pentru cei din afara orasului sau care, pur si simplu, nu pot ajunge la eveniment există posibilitatea de a viziona online conferința. Prețul unui bilet este de 95 de lei.

30% din valoarea încasărilor din bilete se redirecționează către partenerul evenimentului, MagiCAMP – organizație care le oferă copiilor diagnosticați cu cancer și aflați în situații vulnerabile motive să se bucure, să îsi regasească copilaria si încrederea în ei si în cei din jur.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree