Frozen 2 – Regatul De Gheata 2 – Cel Mai Asteptat Film De Catre Copii

Cand au descoperit copiii Regatul de Gheata a fost nebunie la noi in casa. Orice patura mai subtire sau cearsaf ajungea mantia lui Alex, care o imita pe Elsa in miscari, in timp ce canta de zor in oglinda Let it go. Noroc ca a venit apoi Halloween-ul si am vazut intr-un market un costum pe care l-am cumparat special pentru mantie. In rest, n-am folosit nimic din toate accesoriile si piesele vestimentare. Dar mi-am salvat cearsafurile, ca de la un moment dat in colo pierdusem sirul cu care erau folosite intens la repetitii si care era doar scos si oarecum pus la loc, ca nu se potrivea cu conceptul copilului.

Asa ca nu va inchipuiti cum asteptam Frozen 2. Eu sunt curioasa cum e coloana sonora. Pe Let it go il stiu in toate limbile disponibile pe Youtube. Si sa nu credeti ca sunt putine! Ascultam Let it go in mandarina de cateva ori pe zi, cateva zile la rand. Dar am supravietuit!

Ai mei erau mici cand s-a lansat Frozen 1, asa ca l-au descoperit mai tarziu. Vorbim de anul de gratie 2013, cand probabil multi dintre voi nu aveau copii sau erau prea mici, ca in cazul nostru. Daca nu l-ati vazut, poate n-ar strica sa-l vedeti intai pe primul, inainte sa mergeti la cinema. Eu atat va spun: merita!

Asadar ne pregatim pentru Regatul de Gheata 2, care reia povestea Elsei. Ea incearca acum să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul.

Noua poveste are loc la trei ani de la aventurile din primul film. Acum Elsa e regină, iar Anna e foarte fericită că îi are pe toți cei dragi aproape – Elsa, Kristoff, Olaf și Sven. În plus, legătura dintre surori este foarte trainică. Însă, potrivit realizatorilor, ușor-ușor își face simțită prezența un fior de neliniște, care va declanșa o nouă aventură formidabilă, dar va și aduce acea claritate de care toți au nevoie pentru a-și duce viața mai departe.

Lucrurile, însă, nu sunt simple. Răspunsurile promise sunt o amenințare la adresa regatului, așa că Elsa, Anna, Kristoff, Olaf și Sven pornesc într-o călătorie periculoasă către pădurile fermecate și mările negre de dincolo de regatul Arendelle.

Produs de Walt Disney Animation Studios, filmul Frozen 2 / Regatul de Gheață 2 este distribuit în România de Forum Film România. Biletele s-au pus deja în vânzare, iar premiera cinematografică va avea loc pe 22 noiembrie, filmul putând fi vizionat în formatele 3D, IMAX, subtitrat și dublat.

Trailer Frozen 2 – Regatul de Gheata 2:

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree