Spargatorul De Nuci Si Cele Patru Taramuri La Cinema

Spargatorul-de-Nuci-si-Cele-Patru-Taramuri

Cum magia Craciunului e pe cale sa inceapa, poate va tenteaza un film fantasy – Spargatorul de nuci si cele patru taramuri, proaspat lansat in cinematografe.

Desi eu initial eram putin sceptica, in ideea in care ar putea fi croit pe stilul princess, cu multe rochii de bal si poate prea putin atractiv pentru baieti, povestea este destul de echilibrata si potrivita pentru copiii, fie fete sau baieti. Aventurile fantastice prin care trec personajele tin spectatorii in suspans si copiii extrem de atenti si conectati.

Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri – filmul

Incantatoarea Clara (Mackenzie Foy) porneste intr-o aventura fantastica in lumea Celor Patru Taramuri, in cautarea cheii care-i deschide cufarul pretios, primit in dar de la mama ei, plecata dintre cei vii.

Un fir de aur, ce ii e pus in fata la petrecerea de Craciun a nasului ei, Drosselmeyer (Morgan Freeman), o conduce la cheia mult dorita – care dispare apoi cu exasperanta promptitudine, intr-o ciudata si misterioasa lume paralela.

Acolo, Clara intalneste un soldat pe nume Phillip (Jayden Fowora-Knight), o ceata de soricei si, deasemeni, pe regentii care conduc trei Taramuri: Tinutul Fulgilor de Zapada, Tinutul Florilor si Tinutul Dulciurilor.

Clara si Phillip trebuie insa sa razbeasca mai departe, in sumbrul taram condus de tiranica Mother Ginger (Helen Mirren), pentru a recupera cheia si a reinstaura armonia in lume. Insa nimic nu e ce pare a fi, iar povestea ia o intorsatura surprinzatoare, pe care va las sa o descoperiti in sala de cinema…

In The Nutcracker and the Four Realms/Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri ii veti descoperi pe Keira Knightley in rolul Zanei Fondantelor, pe Mackenzie Foy, interpretand-o pe Clara, pe Helen Mirren in rolul Mamei Ginger si pe nimeni altul decat Morgan Freeman ca excentricul nas Drosselmeyer. Distributia ii mai include si pe Eugenio Derbez (Hawthorne), Richard E. Grant (Shiver), Jayden Fowora-Knight (Philip Hoffman), alaturi de Matthew Macfadyen, Ellie Bamber si Thomas Sweet.

Filmul fantastic The Nutcracker and The Four Realms / Spargatorul de nuci si cele patru taramuri este distribuit de Forum Film si a avut premiera in cinematografe pe 30 noiembrie 2018, in format 3D (subtitrat si dublat).

Trailer The Nutcracker and the Four Realms/Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri

 

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Trebuie sa bifati casuta

*

Sunt de acord

Citește articolul precedent:
Gasca Zurli Spectacol Zambete in Cutie
Gasca Zurli Prezinta Super Show-ul De Craciun – Zambetul Din Cutie

Pe 04 decembrie, incepand cu ora 18.00, Gasca Zurli ne asteapta cu mic, cu mare, la Sala Palatului, la spectacolul

Închide