Christopher Robin si Winnie de Plus, o poveste emotionanta

christopher-robin-winnie-de-plus

Zilele acestea avem un nou „motiv” de iesit la cinema. S-a lansat cel mai nou film cu indragitul personaj, WinnieChristopher Robin si Winnie de Plus. Povestea este nu doar pentru copii, ci si menita sa ne reaminteasca noua, adultilor, despre redescoperirea placerilor simple ale vietii.

Christopher Robin, un puști simpatic care a copilarit in Padurea de 100 de Acri, alaturi de prietenii sai de plus, a devenit un adult care traieste si munceste in Londra. incercand sa impace viata de familie cu problemele de la job.

Acesta lucreaza ca manager responsabil cu eficientizarea muncii la Winslow Luggage și e nevoit sa petreaca mult prea mult timp la birou. E atât de ocupat și la munca, și acasa, incât a uitat cu totul de minunatele aventuri din copilarie. Insa, in mod neașteptat, trecutul ii face o vizita prin prietenul sau, Winnie de Plus.

Prin ce aventuri trec cei doi, alaturi de Tigger, Eeyore și Piglet si cum rezolva incurcaturile descoperiti in noua productie cinematografica Christopher Robin si Winnie de Plus – o poveste emotionanta si o paralela fantastica intre inocenta copilariei si coplesitoarea si stresanta viata de adult.

Regia ii apartine lui Marc Forster, iar din distributie fac parte: Hayley Atwell, Ewan McGregor, Toby Jones si Jim Cummings.

Daca aveti copii cu varsta de peste 7 ani, merita o iesire la cinema!

Trailer Christopher Robin si Winnie de Plus:

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree