Liber La Educatie Financiara – Cluj

Liber la Educatie Cluj

Pe 15 septembrie, intre orele 10 – 14, la hotel Double Tree by Hilton din Cluj, are loc cea de-a treia editie a evenimentului Liber la educatie sau educatie la liber?, care are ca tema educatia financiara pentru parinti si copii.

“Relatia copiilor cu banii este echivalenta cu responsabilitatea lor pentru sinele viitor” – este de parere Oana Moraru – consultant educational si fondatoarea scolii private Helikon, care va vorbi la eveniment despre educatia financiara ca mijloc de a dezvolta acasa, in familie, responsabilitatea, concentrarea, planificarea si prioritizarea si despre modul in care ii putem ajuta pe copiii nostri sa fie constienti de nevoile lor.

”De multe ori credem ca doar copiii şi tinerii trebuie sa acumuleze cunoştinţe financiare şi sa-şi cultive o relaţie corecta cu banii. insa experienţa noastra in cel mai extins program de educaţie financiara din Romania ne-a aratat ca şi adulţii au nevoie, in egala masura, sa inţeleaga ca planificarea bugetului personal necesita timp, perseverenţa şi disciplina de a respecta ceea ce am planificat.” – spune Nicoleta Deliu, initiatoarea proiectului Scoala de Bani – cel mai extins program de educaţie financiara pentru toate categoriile de varsta din Romania – invitata ca speaker la evenimentul Liber la educatie financiara – Cluj 2018, de pe 15 septembrie, de la hotel Double Tree by Hilton.

Inscrieri la eveniment:

Inscrierea la evenimentul Liber la educatie financiara – Cluj 2018 se poate face pe pagina de facebook a evenimentului, accesand formularul aflat la adresa http://bit.do/eoDJ8 sau prin e-mail la adresa catrinel.petre@mozaicmedia.ro.
Pretul unui bilet este de 50 lei pana la data de 14 august, 75 de lei intre 15 august şi 31 august şi 100 de lei intre 1 septembrie şi 14 septembrie.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Trebuie sa bifati casuta

*

Sunt de acord

Citește articolul precedent:
christopher-robin-winnie-de-plus
Christopher Robin si Winnie de Plus, o poveste emotionanta

Zilele acestea avem un nou "motiv" de iesit la cinema. S-a lansat cel mai nou film cu indragitul personaj, Winnie

Închide