Copiii digitali si accesul la tehnologie – eveniment gratuit pentru tatici responsabili

copiii-si-tehnologia-moderns-dad-challenge

Dragi tatici, iata un nou eveniment dedicat voua – Modern Dad’s Challenges, editia a 9-a – Copiii digitali si accesul la tehnologie.

Cum ar trebui sa arate programul digital al copilului in functie de varsta lui? Cat de sigur este sa navigheze singur pe internet si sa aiba acces oricand la retelele sociale si alte canale online? Care sunt riscurile expunerii de fotografii cu copiii pe internet? Iata cateva dintre intrebarile la care vom afla raspunsul la urmatoarea editie Modern Dad’s Challenges, pe 12 septembrie, la Hotel International din Bucuresti.

Invitati sunt: Cornelia Paraipan, Medic rezident psihiatrie pediatrica si Psihoterapeut de familie – in supervizare,  Nadia Tataru, fondatoare Itsy Bitsy FM si Ana Maria Mitrus, blogger la meseriadeparinte.ro.

Cand vine vorba de relatia copiilor nostri cu tehnologia, studiile arata ca aceasta ar trebui sa inceapa cat mai tarziu, sa aiba limite clare de timp si continut si niciodata sa nu primeze in fata relatiilor interumane, de a caror calitate, tot studiile arata, ca depinde fericirea noastra. Tehnologia are valente neutre si depinde in special de noi, parintii, cum vrem sa o folosim in relatia cu copii nostri„, considera Cornelia Paraipan.

Cele trei teme de discutie de la aceasta editie sunt:

  • Programul digital al copilului si accesul la ecrane & tehnologie
  • Social media & expunerea copilului pe internet
  • Siguranta copilului pe internet si bullying-ul online

Participarea la Modern Dad’s Challenges este gratuita. Va puteti inscrie intrand pe pagina evenimentului.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree