Doua evenimente faine in acest weekend

Daca nu aveti planuri pentru weekend, va propun doua evenimente interesante. Primul este despre puterea de a face lucrurile impreuna cat mai cu folos pentru copii, pentru prezentul si viitorul lor. Iar cel de-al doilea eveniment este despre noi, ca mame si despre cum ne putem bucura de un gablont cu bun-gust sau o bluza faina, dar care sa nu ne faca o gaura semnificativa in portofel. Asadar, iata propunerile:

Campania Daruieste o lume de basm

Monica Popescu (Itsy Bitsy) a initiat in luna decembrie o campanie extraordinara, Daruieste o lume de basm, prin care vrea sa ajute și cat mai multi copii sa ajunga in lumea mirifica a povestilor, prin carti, pe care sa le primeasca de la alti copii. Pe tot parcursul acestui an vor fi adunate carti si jocuri in stare buna, cu care vor fi dotate biblioteci din scoli, gradinite sau spitale din Bucuresti si imprejurimi.

Principiul e simplu: toti avem pe acasa carticele pe care copiii nu le mai citesc sau jocuri cu care nu se mai joaca si pe care le putem dona. Noi facem un pic de loc in casa, iar alti copii se vor bucura enorm sa citeasca o carte sau sa se joace cu un joc pe care inca nu l-au explorat. Iar cel mai mare castig pentru parinti este ca ne incurajam copiii sa faca donatii si in restul anului, nu doar de sarbatori, cand au loc majoritatea evenimentelor de acest gen.

Ada Chindea, de la Ceai cu Mamici, s-a alaturat acestui proiect si asteapta maine, cu un ceai cald, donatorii de carticele si/sau jocuri, intre 10.00 si 12.00 la Cava Bistronomie (Calea Floreasca, Nr. 91-111).

Daca nu puteti ajunge maine, desi ar fi fain, iata mai jos lista partenerilor implicati si adresele unde pot fi aduse sau trimise donatiile pe tot parcursul anului:

  1. Gradinita Butterfly Aviatiei – Str. Intrarea Gliei nr.7, Sector 1
  2. Gradinita Butterfly Baneasa – Str. Drumul Potcoavei nr.59, Voluntari, Ilfov (Gradina Zoologica)
  3. Gradinita Butterfly Cosmopolis – Str. Lacului, vila 8F, Stefanestii de Jos, Ilfov
  4. CAVA Bistronomie – Calea Floreasca 91-111, Sector 2
  5. Centrul KinetoBebe Mosilor – Calea Mosilor nr. 158, Sector 2
  6. Centrul KinetoBebe Nord – Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1
  7. Centrul KinetoBebe Sud – Soseaua Oltenitei nr. 87-99, Sector 4

Dupa ce beti un ceai cald la Cava Bistronomie, poate va tenteaza, dragi mamici, o sesiune de shopping.

Love Yard Sale va asteapta in weekend cu imbracaminte, incaltaminte accesorii si decoratiuni

Laura Bucur organizeaza sambata si duminica Love Yard Sale. Va puteti cumpara la preturi foarte bune imbracaminte, incaltaminte, accesorii, podoabe, mici decoratiuni, in stare foarte buna si buna, multe din ele chiar noi. O nepotrivire de stil pentru cineva poate veni tare bine pe altcineva sau poate vi se potriveste o fusta, o bluza de o masura prea mica sau prea mare pentru actuala proprietara.

Locatia evenimentului este Mansarda de la Copper’s Pub din strada Hristo Botev, Nr. 25. Programul este 11.30 – 17.30, iar intrarea la targ este gratuita pentru vizitatori.

Weekend cu fapte bune si cu relaxare sa aveti!

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree