Am vazut Binti la Kinodiseea

Sambata am fost la film, la Kinodiseea, Festivalul de film pentru publicul tanar. Am vazut Binti, impreuna cu copiii. Un film tare fain si cu destule invataminte. Mi se pare potrivit incepand de la 8 ani.

Binti este un film belgian din 2019, ce spune povestea unei fete de 12 ani care speră să găsească faima ca vlogger. Locuiește în Belgia alături de tatăl ei Jovial, care a venit din Republica Democrată Congo, dar nu are documentele adecvate pentru a rămâne în țară. Binti, tatal ei si familia cu care ajung sa se imprieteneasca trec prin multe intamplari impreuna si ajung foarte apropiati.

Mi-a placut mult ideea de sustinere in momente grele, dorinta de afirmare a lui Binti, in conditii absolut potrivnice, fara o locuinta stabila, fara o mama alaturi, etc.

Filmul, asa cum va spuneam a facut parte din Festivalul de film pentru publicul tanar, Kinodiseea, aflat la editia 12 si care s-a desfasurat in conditii de siguranta pentru participanti. Noi am fost la Gradina Antipa, unde accesul se facea pe locuri dispuse la distanta si cu obligativitatea purtarii mastii.

Sunt si alte filme faine pe care le puteti vedea sau revedea, in conditii de siguranta, in aceasta perioada la Kinodiseea. Programul il puteti vedea aici. Ma gandesc ca in aceasta perioada sunt putine locuri in care putem iesi cu copiii intr-un loc sigur.

Vizionare placuta!

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree