9 inventii pentru baie la care, poate, nu te-ai gandit

Inventii pentru baie

Mersul la baie inseamna de cele mai multe ori utilitate. Intri si iesi. Exceptie fac acele momente in care nu te simti bine si te imprietenesti neasteptat de mult cu toaleta sau esti vreo perfectionista intr-ale machiajului si ti se pare ca lumina din baie e cea mai buna.
Insa presupunand ca nu te-a „pocnit” una dintre acele zile si esti intr-o perioada „calma” (Doamne ajuta sa fim bine toti), iata niste inventii la care nu te-ai fi gandit niciodata legate tocmai de banala baie.

1. Un dispozitiv prin care sa ridicati capacul de la vasul de toaleta cu piciorul
Nimanui nu-i place sa tot manevreze capacul de toaleta in functie de necesitati sau de persoana, asadar s-ar putea sa va faca viata un pic mai comoda.

dispozitiv-de-ridicat-capac-wc
2. O toaleta ceva mai intima pentru pisica
Daca sunteti mandrul posesor al unei astfel de feline, ii puteti asigura si ei putina intimitate. Ce? Voua v-ar placea sa va poata vedea oricine cand folositi WC-ul?

toaleta-pisici

3. Un suport pentru prosoape cu incalzire
Exceptand situatia in care stati intinsi la plaja, ar fi minunat daca v-ati infasura la iesirea din dus intr-un prosop gata incalzit.

suport-incalzire-prosoape

4. Un suport pentru picior atunci cand va epilati acasa, doamnelor

suport-epilat-acasa

5. O sapuniera magnetica

sapuniera-magnetica

 

6. Un stergator pentru oglinda de la baie
Nu stiu voi, insa eu traiesc intr-un minunat bloc comunist, care nu dispune de una bucata geam la baie, asa ca aburul pe oglinda e o constanta zilnica.

stergator-geamuri-baie

7. Un stativ hands-free pentru feon
Cred ca doamnele ce folosesc frecvent peria pentru a-si aranja parul, ar aprecia un astfel de dispozitiv.

suport-feon-coafat

8. Un squeezer pentru pasta de dinti

Pentru ca populatia creste si resursele sunt limitate. Da, mai putem face si multe alte lucruri aparent marunte pe langa plantatul unui pom sau cumparatul unui brad de plastic pentru Craciun.

suport-pasta-de-dinti

9. Un senzor de temperatura a apei de la robinet

Mi se pare cel mai ingenios dintre toate. Schimba culoarea apei in functie de temperatura apei si nu are nevoie de baterie, asa cum ati putea crede. Sursa dispozitivului este chiar presiunea apei.
Daca apa are sub 32 de grade, este colorata in albastru, intre 32 si 41 de grade se schimba culoarea in verde, iar intre 42 si 46 de grade apa se coloreaza in rosu. Daca depaseste aceasta temperatura, senzorul are un led intermitent care te atentioneaza ca apa e foarte fierbinte.

temperatura-apei

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree