Placinta cu morcov

placinta-cu-morcovIngrediente:
1 cana plina de morcov ras, 1/2 cana de zahar, 1/2 cana de ulei, 1 lingurita de bicarbonat, 2 si 1/2 cani de faina, 1 lingurita de scortisoara, 250 de g de marmelada sau gem de fructe

Mod de preparare:
Amesteci morcovul ras cu zaharul si il lasi 30 de minute intr-un vas, Adaugi apoi bicarbonatul dizolvat in 2 linguri de apa , uleiul, scortisoara si faina. Amesteci totul bine. Ungi o tava cu ulei o tapetezi cu faina si intinzi jumatate din compozitia cu morcov. Peste aceasta pui un strat de marmelada sau gem, iar deasupra restul de aluat cu morcov. Da-i la cuptor 20-30 de minute.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter-ul Prescolar .ro si alatura-te celor peste 1.000 de mamici din comunitate!

* obligatoriu

Ina Iliescu

Sunt mamica de doi jucausi, glumeti, tandri, uneori nervosi, Alex si David, casatorita cu Mircea . Ca orice mama care se respecta, "cant" la mai multe instrumente simultan: webdesign, blog, pasiunea pentru calatorii (in anumite perioade mai mult virtuale) si mami full time. Welcome to my blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește articolul precedent:
Budinca cu sos alb si branza

Ingrediente: 100 g unt, margarina, 100 g faina, 1/2l lapte, 150 g branza telemea sau jumatate telemea si jumatate branza

Închide