Nu rata Brasov International Magic Fest!

Brasov International Magic FestBrasov International Magic Fest – Nu rata cel mai mare festival de magie organizat in Romania. Astfel cei mari si cei mici se vor putea bucura de numerele apreciate de magie ale celor mai apreciati magicieni din Romania: Cristian Gog, Eduard si Bianca, Dan Bucfing, Funboy, Andrei Xmas si din Europa: Soma (Ungaria) – dublu campion mondial al magiei si Greca (Spania) – mentalist.

Evenimentul se va desfasura timp de trei zile, intre 4 si 6 iulie 2014 si va debuta vineri in centrul vechi cu magie de strada intre orele 14:00 si 17:00. Asadar daca sunteti brasovean sau doar va aflati prin orasul de la poalele Tampei, pregatiti-va de magie la Brasov International Magic Fest!

Deschiderea oficiala a festivalului se va face printr-o mega iluzie, mai exact cel mai periculos numar de magie realizat vreodata in Romania in fata unui public live, prezentata de doi campioni internationali ai magiei, Eduard si Bianca. Seara se va incheia cu un spectacol de deschidere sustinut la Aro Palace Brasov.

misterele_magiei_iosefini_metaPentru cei care nu sunt in Brasov intre 4 si 6 iulie 2014, dar sunt pasionati de magie, va invitam sa-i descoperiti secretele dezvaluite chiar de celebrulLeonard Iozefini in pachetul Carte+DVD: Misterele magiei

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree