Aventura si adrenalina cu Lara Croft in Tomb Rider: Inceputul

Tomb Rider: Inceputul - Lara Croft

Va e dor de un film cu adrenalina si suspans?
Pe 16 martie, Lara Croft va asteapta in cinematografe in Tomb Raider. Inceputul. Fiica unui aventurier excentric, Lara incearca sa descopere misterul disparitiei tatalui ei, in urma cu sapte ani. Indicii lasate de tata o determina pe eroina filmului sa porneasca intr-o aventura, in cautarea ultimei destinații cunoscute a tatalui ei: un mormant legendar aflat pe o insula mitica, in apropierea coastelor Japoniei.
Lara trebuie sa invete sa-si depaseasca limitele, inarmata fiind doar cu mintea ei ascutita, increderea in sine si incapatanarea ei de a nu ceda niciodata.
In rolul Larei Croft joaca laureata cu premiul Oscar Alicia Vikander (“Ex Machina,” “The Danish Girl”), iar regia este semnata de Roar Uthaug (“The Wave”). Pentru acest rol, actrita a urmat un program de antrenamente si era intr-o forma fantastica. Chiar si asa, a fost nevoie de multa dedicare si disciplina, deoarece personajul sau are de depasit obstacole de neimaginat.

Filmul „Tomb Raider. Inceputul” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 16 martie 2018, in format 3D, IMAX 3D si 4DX 3D.

Trailer Tomb Rider: Inceputul

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree