Future of Media – Noile Tendinte In Media Si Marketing

Conferinta Future of Media Evensys

Dragi parinti care lucrati in media si marketing, Evensys organizeaza joi, 23 noiembrie, la Ramada Parc Hotel, cea de-a cincea conferinta cu noutatile in media, advertising si mobile.

Evenimentul isi propune sa aduca in prim plan noile modalitati de comunicare cu publicul si inovatiile in domeniu, precum si campanii creative si interactive in mediul offline si online.

Conferinta va fi impartita in patru sesiuni:

  • New and old challenges for marketers – o privire asupra modului in care se schimba media, ce influenteaza consumatorul si mai ales care este impactul digitalului in comunicarea dintre brand-uri si clientii lor.
  • Major trends with big impact in marketing world – o sesiune despre lumea tendintelor actuale, influentate de diversitatea media, de cresterea canalelor digitale si de provocarile actuale ale oamenilor de marketing si media de pe piata locala.
  • Behind the scenes of highly creative digital campaigns – o interpretare a creativitatii in era digitala, pusa in scena de actorii unor campanii inedite.
  • How to run a succesful influencer marketing campaign – o discutie despre cum alegem influencerii, cum ii integram in campanii si care este rolul lor in mixul de comunicare.

Daca evenimentul vi se pare interesant pe nisa in care activati, va puteti inscrie pe pagina conferintei. Bloggerii beneficiaza de participare gratuita, prin completarea formularului disponibil pe site.

Daca sunteti pe acolo, dati un semn, bem o cafea si stam la o vorba…

#futureofmedia17

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree