Aveti intrebari despre vaccinare? Raspunsuri avizate aflati la editia a 10-a Mama Time Out

Vaccinarea copiilor - Mama Time Out

Vaccinarea copiilor a starnit multe controverse de-a lungul timpului. S-a scris mult. S-a vorbit si mai mult, uneori avizat, alteori au fost doar credintele unor oameni. Sunt pareri pro si contra, fiecare dintre parti incercand sa-si sustina punctul de vedere cu argumente pe care le considera corecte.

Daca sunteti in zona de intrebari fara un raspuns clar si care sa va fie confortabil, am vesti bune pentru voi. Saptamana viitoare, Florina Badea, blogger, consultant in comunicare si PR si Health Coach, organizeaza ce-a de-a 10-a editie a intalnirilor Mama Time Out. De data aceasta tema este Vaccinarea – Intre Mit si Adevar. Invitatele Florinei sunt Dr. Sandra Alexiu – medic de familie, Presedinte Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov, membru in Grupul de Vaccinologie al Societatii Nationale de Medicina Familiei si Dr. Gianina Arsene – medic specialist boli infectioase, medic specialist medicina de familie. Asadar doi medici avizati va pot raspunde intrebarilor si va pot lamuri lucruri.

Cum a ajuns vaccinarea un subiect controversat in Romania? Este sau nu periculos sa nu ne vaccinam copiii?

La acestea si la multe alte intrebari de interes pentru parinti, aflam raspunsul marti, pe 25 septembrie, incepand cu ora 18.00, la Mama Time Out.
Stiu ca timpul fiecareia dintre noi este limitat, ba chiar uneori doar parca printr-o magie ne facem treaba in cele 24 de ore ale zilei, dar eu zic ca merita sa va rupeti un pic din timp si sa ne vedem marti la Commons Unirii (str. Halelor, nr. 5 – langa statia de Metrou Unirii si Hanul lui Manuc).

Cum va inscrieti la Mama Time Out?

Completati formularul de inscriere de aici. Intrarea la eveniment este libera.

Cum cu sanatatea nu e de glumit, iar cei mici depind in totalitate de deciziile noastre, este bine sa luam aceste decizii, indiferent de directie, in mod informat.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree