Mare, soare si multa relaxare la Plaja Sensiblu

Plaja Sensiblu

Tocmai am fost o tura la mare, la Mamaia. In cazul in care ati luat in calcul o vizita in celebra statiune romaneasca, nu ocoliti Plaja Sensiblu! Aflata in apropierea Cazinoului din Mamaia si a farmaciei Sensiblu, zona este extrem de primitoare si bine organizata.

400 de sezlonguri, activitati distractive si un bronz fara riscuri este promisiunea pe care ne-o fac cei de la Sensiblu pentru sezonul estival. Ce inseamna un bronz fara riscuri? Un specialist Sensiblu este oricand la dispozitia turistilor cu sfaturi de protectie solara si recomandari de produse potrivite noua. Branduri precum Avene, Apivita sau L`Erbolario ne asigura cele necesare atat pentru protectie solara, cat si pentru refacerea pielii, dupa arsuri.

Creme de protectie solara

De cele mai multe ori trecem produsele de protectie solara pe lista de cumparaturi si alegem la raft dupa cum ni se pare noua: ambalajul, promisiunea din 3-4 cuvinte de sub denumire, pretul sau amintirea indemnului unei prietene, careia un anumit produs i-a facut bine. Rareori tinem cont de tipul nostru de piele, asadar sfaturile unui specialist sunt binevenite.

Eu am fost placut impresionata si de activitatile extra-plaja si balaceala in mare.

Daca vreti sa diversificati activitatile din timpul zilei, puteti participa la cursuri de yoga si zumba sau sa jucati volei. Nici cei mici nu raman fara distractii suplimentare. Echipa de la Sensiblu le-a pregatit o zona special amenajata cu jucarii pentru nisip si tobogan gonflabil.

Plaja Sensiblu

Plaja este curata, intrarea lina in mare si nisipul numai bun pentru niste castele, „croite” dupa creativitatea fiecaruia. Asadar distractia e asigurata, indiferent de varsta. Ce ziceti, ne vedem pe plaja?

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree