Grădinița 2.0 – Conectare Și Empatie În Educația Timpurie

Pe 22 octombrie, de la ora 16:30, parintii, profesorii, educatorii sunt invitati la Conferința Grădinița 2.0: Conectare și empatie în educația timpurie.

Experți și lideri din domeniul educației precum Oana Moșoiu, Mirela Horumbă și Valentina Secară vor vorbi despre cum s-a transformat educatia, cum s-a schimbat relatia parintilor cu gradinita, insa in aceeasi masura cum nevoile de informare, conectare si colaborare au ramas la fel de importante.
Necesitatea implicarii parintilor in educatia copiilor, colaborarea intre dascali si parinti si impactul tehnologiei in educatia timpurie sunt evidente astazi. Oana Moșoiu, Mirela Horumbă și Valentina Secară raspund la trei mari întrebări – Ce comunicăm cu familia? De ce comunicăm cu familia? Cum comunicăm cu familia?

Oana Moșoiu, Lector universitar, doctor în Științele Educației  Facultatea de Psihologie și Științele Educației, trainer și expert în educație, formare și evaluare, va aborda subiectul comunicării între grădiniță și familie, în funcție de nevoile de comunicare și scenariul de învățare, precum și ce rol are tehnologia în acest proces.

Mirela Horumbă, Psiholog și psihoterapeut, va vorbi despre motivația din spatele comunicării dintre grădiniță și familie, care sunt implicațiile lipsei de comunicare și ce oportunități sau limitări are tehnologia în această relație.

Valentina Secară, Fondatoare Acorns Nurseries va prezenta modalități de comunicare cu familia, mijloace practice prin care îi putem ține pe părinți aproape, indiferent de scenariul de învățare și în ce măsură poate ajuta tehnologia în conectarea cu părinții și copiii, în funcție de vârstă.

“Am creat seria de evenimente Grădinița 2.0 înainte ca pandemia să ne arunce în paradigma școlii sau grădiniței online pentru că am înțeles importanța crucială a comunicării între dascăl și familie, ca piloni de bază în formarea unui copil, mai ales în etapa educației timpurii.
Ca părinte, înțeleg că cel mai valoros dar pe care i-l pot face copilului meu este timpul petrecut împreună. Pentru ca acest timp să fie de calitate și cu rezultate durabile, cel mai important partener al meu este dascălul. Ca antreprenor în educație, aș vrea să ofer cât mai multor părinți darul comunicării cu grădinița și șansa de a contribui semnificativ la viitorul copiilor lor.” a declarat Evelina Necula, Co-fondatoare Kinderpedia

Organizatorul evenimentului este Kinderpedia. Participarea este gratuită și înscrierea se face urmând acest link: .

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree