Cum invatam relaxat copiii despre consecintele propriilor actiuni – Seria Crush

Frog Crush Ian Worboys

Se dau cateva ingrediente: copiii din dotare, buna dispozitie si o carticica tare simpatica, Frog Crush sau despre aventurile amuzante ale unui grup de animale si consecintele faptelor lor. In decembrie s-a lansat in Romania prima carte din Seria Crush, o carticica tare simpatica in limba engleza, in versuri amuzante.

Ce se intampla in Frog Crush

Frog Crush incepe cu gandurile unei broscuţe infometate, care viseaza la un pranz crocant, in timp ce sta pe o frunza de nufar. Un peste, un crocodil, un hipopotam si o musca apar, de asemenea, in poveste si o fac mai interesanta si imprevizibila. Autorul recomanda ca aceasta sa fie citita personificand personajele, facand fete amuzante si imitand diferite voci, lucru ce ii va ajuta pe copii sa se simta conectati la carte, iar experienta educationala sa fie mai amuzanta si mai memorabila.

Pentru ca magia unui poem sa prinda viata intr-o carte, este nevoie de o intreaga echipa, nu doar de autor. Este nevoie de un ilustrator talentat si de organizarea amanuntita a unui om care crede cu tarie in Seria Crush. Cei trei oameni care au creat Seria Crush sunt Ian Worboys – autorul, Silke Diehl – ilustratoarea si Nora Hategan, managerul proiectului Crush.

Autorul cartilor, Ian Worboys spune: Sa fiu parinte a fost o experienta ce a contribuit la dezvoltarea mea personala. in scurt timp am descoperit ca a nu te lua pe tine foarte in serios si a fi jucaus sunt elemente cheie catre inimile si imaginatia copiilor. Dezvoltati creativitatea si imaginatia tinerilor cititori, iar rezultatele vor ramane in vietile lor pentru totdeauna.

Seria Crush reda o lume in care cursul vietii poate fi schimbat de multe ori de situatii neasteptate, insa cu imaginatie si perseverenta, rezultatul unui eveniment trist poate fi schimbat intr-o creatie cu un impact pozitiv, care poate inspira si alti oameni sa faca la fel., adauga autorul.

Cum a prins viata Seria Crush

Ian Worboys este parinte, autor si CEO al unei companii de dezvoltare industriala la nivel pan-European. Umorul sau, regasit in Seria Crush, este binecunoscut in randul colegilor sai, dar este prezent si in viata personala, inca de la nasterea copiilor, acestia crescand cu glumele si versurile create de tatal lor.

Cartile au aparut din dorinta autorului de a pastra vie memoria unuia dintre cei patru fii ai sai, decedat la doar 27 de ani. Robert a murit in somn, ca urmare a sindromului decesului cardiac brusc, in ianuarie 2016. Tatal sau a infiintat fundatia The Robbie Bobby Foundation. 10% din profitul generat de vanzarea cartilor va fi donat organizatiei caritabile, a carei misiune este aceea de a ajuta persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate, afectiuni mintale sau emotionale, dar si tinerii sportivi pentru care o donatie mica poate avea beneficii mari si le poate schimba vietile.

Frog Crush, prima carte din serie, poate fi cumparata online pe Thecrushseries.com, pe Amazon.com si in librariile Carturesti. Versurile sunt simple, haioase, surprinzatoare si dau o stare de bine. Ilustratia este calda, in culori pastelate, extrem de relaxante, foarte potrivita pentru copii, incepand cu 3-4 ani. Eu zic ca prinde tocmai bine de o relaxare pe canapea cu copiii.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree