Hai In Tabara De Vară Corint Junior – Exclusiv Online

Acum câteva zile treceam într-o seară cu trotinetele pe langă școală și făceam socoteala cu copiii că aveau 4 luni și jumătate de când sunt acasă. Când a început vacanța, diferit a fost doar faptul că nu ne mai conectăm la lecții. Mult, mult diferit de anii trecuți, dar multumiți că suntem sănătoși.
Și ca noi e toată lumea. Ne protejăm cât putem, scoatem copiii afară încercând să fim cât mai safe, etc. M-am bucurat mult când am aflat de Tabăra de vară Corint Junior, unde copiii pot fi înscriși gratuit și unde prin Zoom pot participa la activități interesante.

Astfel începând de luni au loc o serie de ateliere atractive: actorie, gătit, inițiere în TikTok, ilustrație și experimente științifice.

Program Ateliere Tabara De Vara Corint Junior – Exclusiv Online:

Marți, 11 august, ora 11:00 – TikTok cu Iulia (+13 ani)

TikTok este la mare căutare printre tineri și este una dintre aplicațiile cele mai complexe de editare video, dar totuși foarte intuitive. Participanții trebuie să aibă aplicația TikTok instalată înainte de atelier. Ei vor trece printr-o scurtă prezentarea a aplicației, astfel încât să aibă o bază de la care să pornească joaca.
Iulia, Content Marketer la agenția Marketiu, ne va fi ghid în această călătorie. ?

Miercuri, 12 august, ora 11:00 – Ilustrează cu Diana Tivu (+8 ani)

Ilustrația presupune muncă, disciplină și tehnică. În cadrul acestui atelier o să învățăm împreună câteva trucuri pentru a realiza propriile ilustrații, în doar câțiva pași.
Diana Tivu este un ilustrator foarte cunoscut în România. Cu siguranță i-ai văzut opera în cartea Basme și povești românești, apărută la Corint Junior.

Joi, 13 august, ora 11:00 – Cooking cu Eliza și Laura (+8 ani)

Vom pregăti împreună „pastelitos”, un desert minunat de origine cubaneză. Dacă vrei să pregătești și tu alături de noi acest preparat, trebuie să ai la îndemână:
Ingrediente:
• un aluat foietaj congelat (dezghețat la momentul atelierului)
• cutie de cremă de brânză tartinabilă
• trei sferturi de cană de zahăr pudră
• 2 lingurițe esență de vanilie
• un praf de sare
• gem de fructe cu o consistență mai tare
• 1 ou
• zahăr pentru presărat

Ustensile:
o tavă pentru copt și hârtie de copt, un cuțit, un mixer, boluri, o pensulă pentru uns + acces la un cuptor pornit – se recomandă supravegherea unui adult
Master chefs: Eliza de la „Gătește cu Eliza” și Laura Frunză (laurafrunza.com)

Vineri, 14 august, ora 11:00 – Actorie cu Crina și Sorin (+6 ani)

Am visat cu toții să fim pe o scenă, la un moment dat. Până ajungem acolo, aflăm mici trucuri pe care le folosesc marii actori în pregătirea lor pentru spectacolele cu sala plină. Ne vom juca, online, de-a improvizația – lucru esențial pentru orice actor, indiferent de rolul pe care îl joacă.
Crina Matei și Sorin Aurel Sandu, actori ai Teatrului Stela Popescu din București, sunt partenerii noștri în această aventură.

Luni, 17 august, ora 11:00 – Actorie cu Irina și Cristi (+10 ani)

Să înceapă ora de improvizație! Improvizația teatrală presupune adaptarea spontană la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu sau situații sau relații ale partenerului sau ale coordonatorului de joc. Complicat? Deloc! Trebuie doar să te lași purtat de val.
Ne sunt alături Irina Cărămizaru și Cristi Neacșu, actori ai Teatrului Stela Popescu din București.

Marți, 18 august, ora 11:00 – TikTok cu Iulia (+13 ani)

Continuăm inițierea în TikTok, aplicația care a cucerit lumea întreagă! Însă, dacă nu ai participat la prima întâlnire, nu-ți face griji! Iulia, TikTok guru, ne va trece rapid prin elementele de bază, pentru a putea continua să explorăm împreună secretele unui video cu multe vizualizări!
Iulia este Content Marketer la agenția Marketiu.

Miercuri, 19 august, ora 11:00 – Experimente științifice cu Spooky și Andreea (+7 ani)

Cu siguranță îi cunoașteți pe Profesorii Trăsniți! Ei au demonstrat că fizica și chimia pot fi distractive și că orele de la școală au alt farmec dacă faci și un experiment. Asta vom face și noi! Un experiment care ne va lăsa pe toți cu gura căscată! Ești gata?
Andreea și Spooky sunt cei mai potriviți pentru atelierul nostru, pentru că fac totul #cudragdeștiință!

Joi, 20 august, ora 11:00 – Cooking cu Eliza și Laura (+8 ani)

Este vară și ne gândim deseori la înghețată, așa-i? Cum ar fi dacă am pregăti chiar noi o super înghețată cu fructe de sezon? Cu siguranță toooooată familia ar fi foarte fericită!
Master chefs în ale deserturilor (și nu numai): Eliza de la „Gătește cu Eliza” și Laura Frunză (laurafrunza.com).

Vineri, 21 august, ora 11:00 – Actorie cu Ana Maria și Cătălin (+10 ani)

Studiile arată că exercițiile de improvizație ajută copiii să depășească anumite frici, să aibă mai multă încredere în ei, să își dezvolte imaginația șiiiii… să aibă parte de multă distracție! Asta vom face și noi la întâlnirea de vineri.
Îi vom avea alături de noi pe Ana Maria Ivan și Cătălin Frăsinescu, actori ai Teatrului Stela Popescu din București.

Atelierele vor avea loc pe platforma Zoom, însă fiecare dintre întâlniri va fi live pe pagina de Facebook Corint Junior. Numărul de participanți la atelierele pe Zoom este limitat din motive tehnice, așa că grăbiți-vă să vă înscrieți: flori.mihalache@edituracorint.ro.
Important: Înscrierea este GRATUITĂ, se face de către părinți și reprezintă totodată acordul pentru filmarea, respectiv difuzarea, sesiunii la care participă copilul.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree