Ati fost la Diverta Lipscani? E raiul culorilor

Diverta Lipscani

Saptamana trecuta s-a deschis Diverta pe Lipscani. Cine stie unde era H&M pe Lipscani, stie acum unde e Diverta. Pe scurt: 2500mp de culoare si o imbinare exceptionala de carti, muzica, jocuri, zona de testat realitate virtuala, cafenea si multe altele.

Oferta de carte este generoasa, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Sunt 14.000 de titluri la dispozitia cititorilor pasionati. Daca va e dor sa rasfoiti cartile inainte de a le cumpara, aveti din loc in loc zone cu canapele si fotolii pe care sa va asezati confortabil, sa beti  o cafea si sa va relaxati.

Diverta Lipscani, fiind plasat intr-o zona intens vizitata de turisti, are la parter o zona dedicata suvenirurilor cu specific romanesc, denumita „Imi place Romania”. Mi s-a parut foarte amuzanta toata colectia „Vladut’s Story”, de unde turistii pot achizitiona de la dulciuri, pana la ochelari, agende si multe alte obiecte, toate sub marca lui Vladut.

Diverta Lipscani

Exista si o zona de colorat, unde copiii au la dispozitie foi printate si culori, foarte folositoare cat timp parintii se preumbla pe la rafturile din jur.

Diverta Lipscani

La etajul doi se afla Artist Café (300 de metri patrati), un spatiu elegant unde proprietarii promit multe evenimente culturale, o parte dintre acestea fiind destinate copiilor.

La subsol va fi, incepand din luna mai, un spatiu dedicat realitatii virtuale, pus in functiune de catre Gateway VR Studio, care se va intinde pe 200 de metri patrati. Asadar, distractie cat cuprinde intr-o zona intens frecventata de turisti, insa poate un pic mai neatractiva pentru familiile cu copii mai micuti. Pana acum…

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree