Gasca Zurli – 5000 de oameni s-au distrat la Sala Polivalenta din Bucuresti

Am raspuns „Prezent!” la invitatia prietenilor de la Gasca Zurli, impreuna cu alti aproape 5000 de bucuresteni. Magia pe care Mirela Retegan, creatoarea conceptului Zurli, reuseste sa o raspandeasca deasupra spectatorilor a depasit miercuri toate asteptarile. Am intrat, nu intr-o sala de spectacole, ci in mijlocul unei explozii de culoare si emotie, de imbratisari, lacrimi si hohote de ras.
Copii, parinti, bunici, fratiori, surioare, prieteni – toti cantand si dansand despre pofta de mancare.

Gasca Zurli - Hai la masa

Turneul Gasca Zurli – Hai la masa!

Hai la masa! este un spectacol nou, savuros, care isi propune sa ii imprieteneasca pe copii cu mancarea sanatoasa, cu legumele si, mai ales, cu statul la masa.

Spectacolul jucat la Bucuresti este al noualea din seria celor incluse in turneul național pe care trupa l-a planificat pentru toamna acestui an. Daca nu ati ajuns inca si sunteti din Timisoara, Sibiu sau Baia Mare, nu ratati magia. Veti pleca din sala plini de energie, zambet si emotie.

Gasca Zurli - Hai la masa

Hai la masa! este cel mai nou spectacol marca Zurli, scris de Mirela Retegan. O producție care aduce pe scena persoaje noi – Bucatarasul Zurli, aliatul parinților in bucatarie, cel care reuseste sa redea celor mici pofta de mancare, si ajutorul sau – Lulu. Cum? Cam asa:

Daca vreti sa vedeti o multime de parinti si copii fericiti, care canta si danseaza impreuna, savurand fiecare melodie – mergeti la un spectacol Gasca Zurli.

Foto: Ovidiu Craiciu

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree