Aventurile lui Smallfoot – o animatie pentru intreaga familie

Aventurile lui SmallFoot

Aveti chef de o iesire la cinema cu copiii? Va propun un film de animatie plin de replici spumoase si situatii neprevazute, aparent fara iesire – Aventurile lui Smallfoot, la Cinema City.

Smallfoot intoarce legenda Bigfoot cu susul in jos atunci cand un tanar yeti descopera ceva ce credea ca nu exista: un om. Desi nu a intalnit niciodata unul, stralucitul Migo este hotarat sa le arate semenilor sai existenta dificil de sesizat a omului. Intreaga actiune eroica ii asigura o anumita faima in cadrul tribului, chiar si o sansa cu fata visurilor sale. Dar misiunea extravaganta nu merge asa cum a fost planificata: descoperirea trimite comunitatea simpla de yeti intr-o alerta si confuzie totala, devenind inspaimantata de creaturile care roiesc dincolo de satul lor inzapezit. Va fi nevoie de o prietenie inteligenta si dificila care sa restabileasca ordinea si sa aduca pace intre cele doua lumi aparent ireconciliabile. Smallfoot este o poveste exuberanta despre prietenie, curaj si bucuria de a descoperi.

42.222 de spectatori au vizionat pelicula in primele zile de la lansare, fiind productia dominanta in box office-ul romanesc. Atat va spun: este o productie Warner Bros si este o poveste animata destinata tuturor varstelor.

Daca sunteti fani, aflati ca Smiley si Pavel Bartos sunt doua dintre celebritatile de la noi care si-au imprumutat vocile pentru versiunea in limba romana a animatiei Aventurile lui Smallfoot, dubland indragitele personaje principale.

Iata si trailerul filmului Aventurile lui Smallfoot:

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree