Digital Parents Talks – imaginea unei comunitati

Digital Parents Talks

Pe 23 septembrie am participat la cea de-a 8-a editie Digital Parents Talk. Oamenii absolut minunati din comunitatea de parenting s-au adunat sub „umbrela” Parenting PR pentru a incerca sa afle cat mai multe despre blogging, SEO, crearea si gestionarea unei comunitati si multe altele.

Ana Nicolescu si Lavinia Pavel (Parenting PR) formeaza echipa din spatele acestui proiect, Digital Parents Talk, care creste frumos in online, dar si in offline.

E al treilea eveniment pentru mine, din cele opt de pana acum si trebuie sa va marturisesc ca la prima editie nu o cunosteam decat pe Lucia Radu Simota, cu care ma mai vazusem inainte. Nu pot sa va descriu cum este sa te duci la un eveniment la care nu cunosti aproape pe nimeni si sa pleci de acolo cu sentimentul ca ai petrecut o sambata atat de faina, intre prieteni. Intre timp am cunoscut, multumita Anei si Laviniei, multi oameni minunati, oameni calzi, oameni cu care stai la o vorba cu drag, desi te-ai vazut poate pentru prima oara fata in fata. Am realizat ca DPT inseamna nu doar o comunitate unde citesc articole minunate, nu inseamna fotografii cu fete ale unor oameni pe care le recunosc. DPT inseamna oameni cu suflet.

Digital Parents Talks

DTP8 a fost o editie aniversara, plina de surprize. Tema acestei editii a fost Comunitate. Branding personal. SEO. M-am bucurat sa o revad pe Ioana Chicet-Macoveiciuc sau cum o stie online-ul de Printesa Urbana, o fire sincera si gata oricand sa-ti dea un sfat din propria experienta de blogger. Interesante au fost si sfaturile Evelinei Nicula (Kinderpedia) si Dianei Ghinda (Training Café). Diana a explicat diferentiere intre trib si comunitate. Intr-un trib, bloggerul isi expune ideile, iar cei care il citesc, nu interactioneaza intre ei, pe cand atunci cand vorbim de o comunitate si cititorii comunica intre ei.

Cea de-a doua parte a avut-o drept personaj principal pe Lavinia Pavel, care a expus cateva idei interesante din sfera SEO si cum gestionam relatia cu Domnul Google.

Long story short, scrie bine, documentat, relevant pentru cei care te citesc, cunoaste-ti cititorii, iesi in offline ori de cate ori ai ocazia si „joaca” dupa regulile lui Google.

In timp ce noi, parintii, ne indeletniceam cu cele de mai sus, Alex si David participau (in aceeasi locatie, insa intr-o alta sala a Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala „Conacul Golescu Grant”) la un workshop, sustinut de Disney Channel si Learning Hub. Copiii au fost extrem de entuziasmati, dovada si faptul ca greu s-au lasat convinsi sa mergem acasa.

Evenimentul a fost sustinut de Idea Bank, Disney Channel, Kinderpedia, Aqua Carpatica şi Bioderma. Fotografiile pe care le vedeti in aceasta pagina sunt realizate de Cristina Nichitus.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree