Aventuri Fara Pereche – Unde Ajung Sosetele Lipsa

Aventuri fara pereche - film

Ati cautat vreodata o soseta lipsa prin casa? Desi le cumparm perechi si le purtam la fel, ni se intampla adesea sa ramanem cu una dintre ele. Nu stiu cum si unde, dar la un moment dat se „rupe” filmul si una dintre sosete dispare. Ca e in drumul spre cosul de rufe, ca e imediat dupa ce s-au uscat, nu stiu… Cert e ca am un loc in care le pun pe cele desperecheate, convinsa fiind ca apare si cealalta soseta candva. Uneori apare, alteori nu.

Daca nici voi nu stiti misterul disparitiei sosetelor, aflati ca maine se lanseaza in cinematografe Aventuri fara pereche, in care aflam mari si mici, cine sunt cei responsabili de disparitia sosetelor din casele noastre.

Niste creaturi invizibile, dar curajoase mananca sosete din casele oamenilor, dar nu perechi, ci doar cate o soseta de un fel. Nu stiu voi, dar eu habar nu aveam ca exista si gangsteri ai sosetelor si clanuri de mancatori de sosete. Prin ce patanii trec si cum se descurca micii aventurieri aflam incepand de maine, in noul film de animatie „Aventuri fara pereche”. Puteti merge fie la varianta dublata, fie la cea subtitrata.

Eu am vazut, impreuna cu Alex si David, avanpremiera si il recomand chiar si pentru copiii ceva mai sensibili, care se sperie mai usor si care nu apreciaza neaparat orice personaj animat.

Trailer Aventuri fara pereche:

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree