Cum Ti Se Ridica Parul De Pe Cap Si Alte Experimente Inedite La Expozitia Internationala De Stiinta Interactive Science

Pana pe 17 aprilie 2020, Afi Cotroceni gazduieste expozitia de stiinta Interactive Science.

Aveti ocazia sa vedeti si sa testati un concept itinerant dezvoltat de 20 de oameni de stiinta, fizicieni, geologi si astronomi, ce aduna la un loc 25 de masinarii ce combina experimente din domeniile matematicii, fizicii, stiintelor naturii (fenomene extreme), energie solara, optica, biologie, anatomie, muzica si multe altele.

Trebuie sa va spun ca e tare atractiv atat pentru cei mici, cat si pentru adulti. Daca n-ai prins un cutremur mare, poti testa simulatorul care te zgaltaie controlat. Poti vedea cum actioneaza electricitatea statica pe propria piele sau par, mai exact pentru ca iti ridica parul, la propriu. Esti pasionat de muzica si instrumente muzicale? Incearca harpa la care se poate canta fara coarde, doar printr-o simpla miscare a mainii. De asemenea, te poti bucura de o serie de iluzii optice inedite, cum ar fi sa pui o moneda intr-o cutie aparent doar cu geam, iar ea sa nu se vada.

Sunt multe si interesante experimentele de la Interactive Science, asa ca nu le ocoliti.

Evenimentul in care joaca se imbina cu experimentul si care pune la incercare inteligenta si abilitatile copiilor si adultilor de toate varstele a poposit deja in Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite sau Bulgaria, adunand sute de mii de vizitatori.

Expozitia va putea fi vizitata timp de trei luni, in perioada 17 ianuarie – 17 aprilie, de duminica pana joi, intre orele 10.00 si 22.00, vineri – sambata, intre orele 10:00-23:00 la etajul 1 al AFI Cotroceni.

Biletele sunt disponibile in urmatoarele categorii: in timpul saptamanii: adulti – 37 lei, copii, elevi, studenti, pensionari – 30 lei, grupuri de peste zece copii – 25 lei, pass pentru familii (1 adult + 2 copii – 87 lei, 2 adulti + 1 copil – 93 lei, 2 adulti + 2 copii – 120 lei) si in weekend: adulti – 45 lei, copii, elevi, studenti, pensionari – 35 lei, pass pentru familii (1 adult + 2 copii – 100 lei, 2 adulti + 1 copil – 110 lei, 2 adulti + 2 copii – 140 lei) si pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro si de la intrarea in expozitie.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree