Cei Cinci Prieteni Fermieri – Un Nou Serial De Comedie Pe Boomerang

Cei cinci prieteni fermieri - Boomerang

Incepand cu sambata aceasta, avem un nou motiv de distractie – noul serial de comedie, german, pe Boomerang, Cei cinci prieteni fermieri. Noi suntem mari iubitori de animale, asadar va fi distractie pe canapea.

Cei cinci prieteni fermieri – Boomerang

Serialul se adreseaza intregii familii, iar personajele sunt catelul Paco, iepurasii Kimi si Loona si magarusul Sören. Acestia locuiesc impreuna intr-un hambar confortabil.
Intr-o noapte furtunoasa, un papagal cacadu pe nume MC Digga se rataceste si aterizeaza in casa lor. Noul coleg, cu care Paco, Kimi, Loona si Sören trebuie sa imparta hambarul, are de depanat o multime de povesti incredibile de prin calatoriile lui in jurul lumii. MC Digga e nedespartit de smartphone-ul lui, pe care le arata prietenilor sai videoclipuri haioase.

„Producţia distreaza audienta cu aventuri colorate si interesante. Consideram ca este important ca dialogul animalelor sa fie autentic si viu si am realizat acest efect prin tehnica morphing, adica prin animarea miscarii animalelor”, a declarat Anke Greifeneder, Senior Executive Producer, Turner Broadcasting System Germania

Cei cinci prieteni fermieri poate fi urmarit in fiecare sambata si duminica, de la 13.40, la Boomerang.

Trailer Cei cinci prieteni fermieri – Boomerang

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree