Avanpremiera Gardienii Galaxiei 2 – pentru parintii cinefili

Gardienii galaxiei 2 - film - Cinema City Ieri am fost la avanpremiera filmului Gardienii Galaxiei 2, produs de Marvel Studios, la Cinema City, in Afi Palace. A fost cu multe: umor, feeling, efecte speciale si o coloana sonora foarte faina – melodiile de pe „Awesome Mixtape #2”.

De mult n-am mai vazut asa o combinatie de energie si culoare, in care indragesti fiecare membru al cunoscutei echipe, pentru ca fiecare dintre personaje are un farmec personal.

Gardienii Galaxiei Vol. 2 urmareste parcursul echipei in lupta lor pentru a-si pastra noua familie unita si pentru a deslusi misterul familiei lui Peter Quill. Apropo de faptul ca cei care intrati aici, pe blog, sunteti fie parinti, fie viitori parinti, ideea esentiala este ca parinte este nu neaparat cel care te concepe, ci cel care are grija de tine si te cunoaste cu frici, bucurii, preferinte, etc.

Gardienii Galaxiei Vol. 2 este scris si regizat de James Gunn („Gardienii Galaxiei”, „Dawn of the Dead”) si produs de Kevin Feige. In rolurile principale apar Chris Pratt in rolul lui Peter Quill, Zoe Saldana („Star Trek Beyond”) in rolul Gamorei, iar Dave Bautista este Drax. Vin Diesel este vocea micutului Groot, iar Bradley Cooper este vocea lui Rocket. Michael Rooker („The Walking Dead”) este Yandu, iar Karen Gillian („The Big Short”) este Nebula.

Incepand cu data de 4 mai iti poti lua bilete la cinema, pentru a revedea in format #3D, #IMAX 3D si #4DX 3D gasca de eroi inadaptati, in cel mai nou si amuzant film Marvel.

Iata si un trailer! Enjoy!

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree