Aventurile lui Dino

Aventurile lui Dino - desene animate onlineJoi seara am participat la o petrecere de lansare – “Aventurile lui Dino”! Veneam dupa o zi plina: copii preluati din zbor, unul dupa scoala, altul dupa gradi si antrenamente de judo, etc. Ne-am refresh-uit rapid cand ne-am gandit la petrecere si ne-am infiintat tare dornici de distractie!

Ne-am simtit tare bine, iar pentru mine faptul ca evenimentul a fost prezentat de Marian Ralea, celebrul Magician de la Abracadabra a fost ca o intoarcere dulce in timp. Au urmat 4 episoade din “Aventurile lui Dino” si prietenii sai: Kika, Lip si Cacau.

Cei 4 prieteni trec prin tot felul de incercari si trebuie sa gaseasca solutii ingenioase pentru incurcaturile in care intra. Prietenia care ii leaga si spiritul de echipa sunt doar doua dintre calitatile ce-i vor face pe eroi sa gaseasca rezolvari pentru intamplarile prin care trec.

Si pentru ca a fost petrecere pentru copii, ne-am reintalnit cu mare drag cu trupa Pam Pam, care de fiecare data implica copiii in momente antrenante. Noi, cei mari am avut o alta surpriza. In timp ce copiii se distrau, am ascultat-o cu drag pe Monica Reu, Presedintele Asociatiei pentru Comunicare Nonviolenta.

Desenele animate pot fi folosite de parinti ca o sursa de conectare cu copiii, spune Monica Reu si mare dreptate are. Cea mai mare fericire a copiilor este cand ne uitam impreuna la desene si povestim. Alex vine uneori atat de entuziasmat sa-mi spuna sa ma grabesc ca incepe desenul “nostru” preferat, incat daca ne-ar asista cineva prin casa, ar putea sa jure ca mami asteapta de cand s-a trezit acest episod si nu mai incepea. Asadar, da, cu siguranta desenele animate sunt momente faine de conectare cu proprii “pirati”.

Avand in spate experienta multor desene animate vizionate si comentate cu ai mei, cu mare drag va recomand „Aventurile lui Dino” si mesajele pline de invataminte pe care le transmit.

In fiecare sambata, incepand cu 6 mai, de la ora 9.30, va puteti intalni online cu Dino si prietenii lui, Kika, Lip si Cacau. „Aventurile lui Dino” inseamna 20 de episoade, câte 2 episoade difuzate in fiecare sambata dimineata, pe canalul de Youtube și LIVE pe pagina de Facebook Danonino.

Desenele animate se adreseaza copiilor cu varsta intre 3 si 9 ani, dar stiu destui adulti care apreciaza o animatie bine lucrata si cu mesaj.

Asadar, sunteti pregatiti? Incep “Aventurile lui Dino”!

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Trebuie sa bifati casuta

*

Sunt de acord

Citește articolul precedent:
Gardienii galaxiei 2 - film - Cinema City
Avanpremiera Gardienii Galaxiei 2 – pentru parintii cinefili

Ieri am fost la avanpremiera filmului Gardienii Galaxiei 2, produs de Marvel Studios, la Cinema City, in Afi Palace. A

Închide