Miracol, un film românesc nu pentru copii, ci pentru părinți

Poate ati ajuns mai rar la cinematograf in ultimul timp. Poate pandemia, lucrul de acasa, Netflix-uri.

Recomandarea de astazi este pentru un film romanesc, „Miracol” ce urmeaza sa se lanseze in cinematografe. Marturisesc ca nu sunt neaparat fan film romanesc, dar „Miracol” a fost unul dintre filmele surpriza. Desi este in esenta un thriller psihologic, filmul are in prima parte multe momente de umor autentic, te face sa empatizezi cu povestirile personajelor secundare, esti intrigat de misterul din jurul personajelor principale, Cristina si Marius.

Cristina Tofan este o viitoare călugăriță, care se pregateste sa plece dintr-o mănăstire izolată catre spitalul din oraș, pentru o intrerupere de sarcina pe care nu a avut puterea sa o faca. Dupa consultatia la medic, aceasta ii face o vizita neanunțată lui Marius, cu care aflam mai tarziu ca avusese o relatie, apoi pe drumul de intoarcere catre manastire, vulnerabila copila de 19 ani se urca in taxiul care va schimba complet firul povestii. Apoi accentul este pus pe Marius (Emanuel Parvu), inspectorul de poliție care preia cazul Cristinei. Acesta reface călătoria Cristinei, pas cu pas. Investigația detectivului aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol.

Asadar din 4 februarie 2022 puteti vedea la cinema „Miracol”, un thriller psihologic, in regia lui Bogdan George Apetri, profesor de regie la universitatea Columbia, in New York. Filmul ii are in rolurile principale pe Ioana Bugarin si Emanuel Parvu. Din distributie mai fac parte: Cezar Antal, Ovidiu Crisan, Valeriu Andriuta, Ana Ularu, Valentin Popescu, Marian Ralea, Nora Covali, Natalia Calin, Catalina Moga, Olimpia Malai, Vasile Muraru si Mircea Postelnicu.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree