Atelier Pentru Copii: Ora De Chimie Cu Doamna Stiinta

Ora de chimie - atelier pentru copii

Intotdeauna am apreciat atelierele educative pentru copii si, mai ales, pe intelesul copiilor, acele ateliere de la care copiii pleaca entuziasmati, cu un wow amestecat cu dorinta de a vorbi despre ce s-a intamplat.

Ei bine, sambata mergem la un astfel de atelier, denumit Ora de chimie cu Doamna Stiinta, o ora asa cum ne-am dori toti la scoala, relaxat, intr-un cadru informal. JuxiMagic lanseaza laboratorul cu experimente stiintifice pentru copii. Nu stiu ai vostri cum sunt, dar ai mei sunt tare fericiti cand sunt implicati in simularea eruptiei unui vulcan sau alte experimente asemanatoare, asa ca abia asteapta sa se faca sambata, sa vedem ce ne propune Doamna Stiinta.

Chimie este in jurul nostru. Ne dorim sa le aratam copiilor ca exista si o explicatie stiintifica la tot ce se intampla in natura, ne spune Dana Predu, inginer de profesie, mare iubitoare de copii si fondator JuxiMagic.

Atelier pentru copii – Formele apei in natura

Timp de 50 de minute, copiii vor asculta explicatii interesante, vor fi implicati in exercitii practice si experimente individuale si de grup sub indrumarea Doamnei Stiinta.

Atelierul este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 5-10 ani. Ora de chimie cu Doamna Stiinta se desfasoara la Carturesti Verona, sambata, intre 11.30-12.30, iar pretul unui bilet este de 50 lei/copil. Parintii au acces gratuit.

Puteti face rezervari la numarul de telefon 0733081464 sau trimitand un e-mail echipei JuxiMagic pe rezervari@juximagic.ro.

Ce ziceti? Ne vedem sambata la Carturesti?

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree