Fulger McQueen la noi acasa – Cum sunt jucariile Cars3

Cars3 - Fulger McQueenDe doua saptamani ruleaza in cinematografe celebrul Cars3. Indragitul Fulger McQueen revine in celebrele curse, de data aceasta concurand cu masini mult mai noi si mai puternice. Ce se intampla, va las sa descoperiti in sala de cinema, dar va pot spune ca finalul e absolut surprinzator.

Filmul este o lectie de prietenie si de curaj. Colaborarea dintre Disney si Pixar ne ofera nu doar efecte speciale deosebite, ci mai ales un exemplu de ambitie si motivatie.

La noi s-a lasat cu „urmari”, David inca nu a iesit din Cars mood. Multumim Forum Film Romania pentru ca celebra masina cu numarul 95 face acum parte din colectia noastra de jucarii.

Cars3 - Fulger McQueen

Daca aveti strengari sau sunteti pasionati de masini, atat Fulger McQueen, cat si celelalte personaje pot fi gasite in magazinele de specialitate si in hypermarket-uri, asa ca puteti duce acasa si o parte din „vraja” filmului.

Ce am constatat eu legat de jucarii?

Acestea sunt de foarte buna calitate, fara asperitati, fara sa se desprinda piese la socurile la care le „testeaza” orice copil. Caci ce farmec are joaca, daca masina nu cade de pe mobila sau nu se loveste de o alta masina?

Ne-a placut ideea ca respecta intocmai personajele, sunt viu colorate si, prin urmare, extrem de atractive pentru copii si sunt usoare, le puteti lua vara cu voi afara, la joaca, fara prea mult efort.

Distractie placuta!

Cars3 - Fulger McQueen

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor!

Aboneaza-te la Newsletter si alatura-te parintilor din comunitate! Primesti pe e-mail ce apare nou pe Prescolar.ro!

* obligatoriu

Dezabonare | Actualizare date personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Checkbox GDPR is required

*

I agree